Deutsch Tamás hogy ennyire profi politikus hogy már ezer éve ott az EP parlamentben de még csak most bukott le vele, hogy két értelmes mondatot alig bír elmakogni angolul?
Már Áder is úgy ment ki, hogy alíg makogott angolul.
Kérdező, az EP-ben nem kell tudni angolul.
Jó ha tudod, hogy az angolok mér nem is tagjai az EU-nal pár éve. Ezzel szemben a másik 27 tagország mindegyikének a nyelve egyformán az EU hivatalos nyelve és azért vannak ott a tolmácsok minden esetben, minden nyelvnél, mert nem kell angolul tudnia a képviselőknek, mindnek joga van a saját nyelvén felszólalnia és a dokumentumokat megírnia. Könnyebb ha az illető beszél angolul, még könnyebb ha jól beszél angolul, de sem nem elvárás, sem nem kötelezettség.
Annyira tetszik, hogy amikor nektek nem tetsző politikusokról van szó akkor annyira de annyira fontos, hogy beszéljenek angolul és beleköttök az élő fába is ha nem a nektek megfelelő akcentusa van, de amint a ti oldalatokon áll az a politikus, mint Karácsony például, akkor persze a nyelvtudás az már semmit nem számít és nem is fontos. Akkor csak a fidesz kötözködése, hogy miért is hazudta azt hogy nyelvvizsgája van.
És mielőtt belekötni próbáltok: nem, én akkor is azt mondtam hogy nem kell angolul tudnia, egy főpolgármester jelölttől, főpolgármestertől sem kell elvárni a magas szintű angol vagy másmilyen nyelvtudást és nem is kell amiatt belekötni mert nem tud angolul. Veletek ellentétben én nem használok kettős mércét.
6.
Akkor miért nem magyarul makogott?
És dehogynem kettős mércézel. Karácsonynál miért olyan fontos az angol (lagalább annyira mint DT-nál), talán hivatalos nyelv a Fővárosi Közgyűlésben, vagy mi?
8.
Tehát az egész fideszben nincs alkalmasabb nála? Sem szakmailag, sem nyelvtudást illetően? Szuper, micsoda fényes társaság.
Egyébként meg mi az, hogy ki mert állni? Ő vállalta ezt a melót. Ez ezzel jár. Nem kötelező. Persze gondolom a zsozsó jól jön, főleg, ha csak lébecolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!