Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor hogy nem érezte,...

Orbán Viktor hogy nem érezte, hogy a Covid-védekezési győzelmi filmecskéje mekkora öngól lesz?

Figyelt kérdés

A minden önkritikától mentes video nyilván kiakasztja nem csak a 49.000 halott rokonait, de azokat is, akik anno kórházban megszenvedték a covidot, de még a járványtagadókat is felháborítja.

Ráadásul újra az emberek eszébe juttatja a fideszes közvetîtőkön keresztül megvett, túlárazott lélegeztető gépeket és egyéb rablásokat.

jan. 28. 14:28
A kérdező szavazást indított:
Nem értek egyet, a Covid-védekezésre valóban büszke lehet a kormány
Egyetértek, érthetetlen ez a hencegés, óriási öngól
Egyéb
23 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Megint szembe köpték magukat.
jan. 28. 14:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A fidesz párhuzamos valósága újabb szintet ért el, csak így tovább, még több öngólt akarunk látni.
jan. 28. 14:33
 3/17 anonim ***** válasza:
4%

Ez csak egy kampányfilm, az 5 éves évfordulóra készült, 2020 elején kezdődött a "védekezés". Nyilván a szerintük jó és sikernek értékelhető dolgok lesznek benne, nem is értem, mit várt itt mindenki.

Utólag persze könnyű okosnak lenni, de előre nem lehetett tudni, hogy mennyire lesz durva a járvány. Aki gond nélkül átvészelte, annak már a maszk is soknak tűnt, ellenben aki megszenvedte, ő lehet hogy komolyabb intézkedéseket is várt volna.

jan. 28. 14:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Már rég nem a magyar valóságban él.
jan. 28. 14:34
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is szembeköpték magukat. Valamelyik kerdesnel irta valaki, hogy a Tisza lassan egy eve uralja a kozbeszedet, es a Fidesz probalja ezt visszaszerezni. Erre kellettek a megrendezett bombariadok meg a Covidos film ahol bemutattak, hogy milyen jol helytallt a kormany. Csak eleg durva bakott lottek. A Covid ugyanis mindenkit erintett valamilyen formaban es az atlagembernek inkabb negativak a tapasztalatai az egesz kriziskezelessel kapcsolatban.
jan. 28. 14:36
 6/17 A kérdező kommentje:

3:

Épp ezért nem lett volna okosabb hallgatnia a kormánynak és hagyni inkább feledésbe menni a sok akkori kapkodását, a korai nyitás tragédiáját, a haveri közvetítők soktízmilliárdos lopásait?

jan. 28. 14:42
 7/17 anonim ***** válasza:
8%
6, Értem, nekem se a legvidámabb időszak volt. De azon felesleges háborogni, hogy egy kampányfilmben miért nem a rossz dolgokról beszélnek. Ha megfigyelted, mindig ez volt, mindennek csak a jó oldalát hangsúlyozták, de ez valahol természetes is.
jan. 28. 14:46
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Ez a film úgyis csak a híveknek készült.
jan. 28. 14:50
 9/17 A kérdező kommentje:

7:

Értem, hogy van ez a propagandastratégia, hogy magunkról csak jót vagy semmit. De a dolog láthatóan felháborodást szült. A kérdésem igazából az, hogy hogyan hagyhatta ennyire cserben Orbánt most is a hagyományos hatalompolitikai ősztöne. Régebben egy ilyet ennyire rossz ütemétzékkel nem hízott volna.

jan. 28. 14:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szomszédomról kovid kezdetén derült ki, hogy rákos.

Kb fél év alatt semmilyen kezelést nem kapott, persze bele is halt.

jan. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!