Fideszesek, mit gondoltok arról, hogy az EP képviselő Deutsch Tamás ilyen szépen tud angolul?
"semmivel sem radikalizálsz jobban, hogy legközelebb is a Fideszre akarjak szavazni, mint ha így kezded a kérdést."
Tudjuk, h arra fogsz, mert az ész érvek se győznek meg téged. De nem is érdekel. Egy idióta vagy. De 26-tól neked is jobb lesz az élet itthon, függetlenül attól h egy agyhalott fideszes vagy.
"Az észérveket egybeírjuk. Te ugye ellenzéki vagy? :D"
Ha helyesírást akarsz javítani, akkor korlátlan lehetőséged van az orbán alatti hozzászólásokban.
Van, hogy egy szóban van 3 hiba...
#25. Nem-nem, kedves ellenzéki barátom. Az úgy nem működik, hogy ha retardáltként szeretnéd osztani az észt, és valaki ezt szóvá teszi, te egyszerűen rámutatsz, hogy vannak rajtad kívül is retardáltak még, ezzel pedig te már fel is vagy mentve.
Ráadásul határtalan pofátlanság úgy viselkedned, mintha én próbáltam volna egyértelmű kapcsolatot kimutatni pártszimpátia és intelligencia között, hiszen én egy REAGÁLÓ fél voltam a fideszeseket kollektíve idiótának tekintő hozzászólásra, ahol az illető szegény láthatóan nem járta még ki az általános iskolát sem, de okoskodni azért már szeretne. Bele is szaladt tátott szájjal a f@szerdőbe, ahogy azt kell. Ez bizony egy ilyen játék.
26
Köszönöm a megszólítást, de attól még nem lesz retardált valaki, ha egy szót hibásan ír ke.
Egyébként azt a bizonyos hozzászólást nem én írtam.
.
Szóval nem tetszik a viszonyítási alap használata?
Pedig a fidesz kormány az elmúlt negyed században mindig a gyúrcsányra mutogatott, ha valami hiba/probléma felmerült a kormányzással kapcsolatban: "há me a gyúcsány jobb vaót?"
#27. "kedves ellenzéki barátom"
A megszólítás része ennyi volt. Tán vitatod a tartalmát? :D
"attól még nem lesz retardált valaki, ha egy szót hibásan ír ke.
Egyébként azt a bizonyos hozzászólást nem én írtam."
Én sem írtam ilyet. A megfogalmazásom általában érvényes. Értem, hogy megvazar, ha E/2-t látsz, de legyél szíves a mondatot értelmezni!
"Szóval nem tetszik a viszonyítási alap használata?"
Nem arról van szó, hogy nekem mi teszik és mi nem, arról van szó, hogy mennyire gyenge az ellenzéki érvelés sajnos nagyon-nagyon gyakran. Szeretette volna a kommentelő a fideszeseket kollektíve hülyének beállítani? Igen? Igaz, hogy saját szellemi felsőbbrendűségének hitében olyan primitív hibát vétett, amiért általános iskolában is seggberúgás jár? Bizony igaz. Tátott szájjal rohant a kommentelő a f@szersőbe? Mi az, hogy! Nagyon is! Innentől kezdve nincs miről beszélni. Nem tudsz hatékonyan érvelni azzal, hogy "dehát a fideszesek is", mert ha ezzel jössz, akkor tulajdonképpen mi bajod az ő érvelésükkel? Csak annyi, hogy nem a te oldaladon szurkolnak? :)
""há me a gyúcsány jobb vaót?""
Kérem jegyzőkönyvbe venni, hogy a volt miniszterelnököt az ellenzéki kommentelő hozta fel a vitában...mint ahogy korábban is számtalan alkalommal történt, persze közben a Fidesznek felróva. :))
Amúgy cimbi...én olyankor is, ha a Fidesz jön ezzel, minden egyes alkalommal ott látom a turbóellenzéket tobzódni, hogy szerintük ez miért probléma. Akkor szerinted az úgy egál, ha olyankor, amikor ti művelitek viszont NEM kerül még megemlítésre sem, hogy mennyire gáz, amit műveltek? Mert szerintem csak két egálhelyzet van: vagy kussoltok, amikor a fideszesek ezt csinálják, vagy pedig tűritek szépen, amikor a ti feketék van hasonló esetben belenyomva a kakitokba. Mert másképp ez sajnos kettős mérce (ami egyébként ismerve az ellenzéki tábort annyira nem meglepő, hogy ők ezt várnák el, de sajnos az élet nem úgy működik, ahogy azt Móricka elképzeli).
"Eöö, ööö, doayen, ööö, eööö"
Retard Tomi beszélni sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!