Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mit gondoltok...

Fideszesek, mit gondoltok arról, hogy az EP képviselő Deutsch Tamás ilyen szépen tud angolul?

Figyelt kérdés
Link: [link]

jan. 28. 14:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Jobban járt volna Tamás, ha előkapja a ChatGPT-t, előfizet rá 20-30 dollárt vagy mennyi most, és az élőben fordít neki magyaról angolra - TÖKÉLETES fordítással.

Szóval töröljük el itthon a nyelvoktatást, ha már nyelvvizsga se kell, meg töröljük el a nyelvi érettségit. Aki akar tanul magánba, aki nem az nem. Úgy is felesleges. Az ország képviselői se tudnak nyelveket, na meg fejlődik az AI is, illetve jó, ha buták maradnak a gyerekek, mert később jól adózó fideszesek lesznek.

jan. 28. 15:10
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hallva legalább tudom, hogy még én is lehetek EU-s képviselő ahogy a portoló elvtárs. Egyébként röhejes a könnyem kifolyt konkrétan. Összevágott videókról beszélnek a pártkatonák :D hátha ez összevágott akkor a Megafon mi a tököm?
jan. 28. 15:13
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
:D :D A teljes felvételen magamat látnom általános iskola 5. osztályban amikor egy szöveget kellett felolvasni a tanórán. :D 25 ével ezelőtt.
jan. 28. 15:16
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelem ezt a hülyét, ahogy beszívva csajozni próbál Brüsszelben:

"Kam on bébi, áj ár júr alfa mél!"

De lehet, hogy ő fordította a Big Rigs nevű legendás játék feliratait, ezért lett a győzelmi képernyőn a felirat "You're winner!"

jan. 28. 15:40
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

"Hurrá! Levizsgázott Deutsch Tamás."

Hofi bizonyára Tompika tanáraitól hallotta.

jan. 28. 16:07
 16/31 anonim ***** válasza:
77%
Remélem nem őt küldik ki Trunphoz tárgyalni, hogy Rogánt leszedjék a tiltólistáról :D
jan. 28. 17:38
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

"Fideszesek"

Értem a jogos kritikát, de szeretném megjegyezni, hogy semmivel sem radikalizálsz jobban, hogy legközelebb is a Fideszre akarjak szavazni, mint ha így kezded a kérdést. És jó eséllyel néhány bizonytalant is sikerrel meggyőzöl erről. Ha ez a cél, akkor még sok ilyet, hajrá!

jan. 28. 17:48
 18/31 anonim ***** válasza:
92%
17 Kár a gőzért, tudjuk, hogy te akkor is a fideszre szavaznál, ha Orbánék incel különadóval sújtanának.
jan. 28. 18:10
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

#18. Maradjunk annyiban, hogy legalábbis párszor már elgondolkodhattam volna, hogy másra is akarjak szavazni, ha nem hánynék be az éjsötét, agresszív kismalac ellenzéktől. Szóval kérlek... nyugodtan folytassátok! :)

"ha Orbánék incel különadóval sújtanának"

Az nem volna szép. Én minden esetre nagyon szurkolok neked is, meg az összes többi gyakoris/Reddites kis húszon túli szűzfiúnak is, go incels!

jan. 28. 19:06
 20/31 anonim ***** válasza:
87%
A kérdés oximoron, a fideszesek nem gondolnak önnállóan semmit, amíg a fidesz nem ad ki állásfoglalást valamivel kapcsolatban, és ez biztos nem lesz benne a propagandatévében.
jan. 28. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!