Fideszesek, mit gondoltok arról, hogy az EP képviselő Deutsch Tamás ilyen szépen tud angolul?
Jobban járt volna Tamás, ha előkapja a ChatGPT-t, előfizet rá 20-30 dollárt vagy mennyi most, és az élőben fordít neki magyaról angolra - TÖKÉLETES fordítással.
Szóval töröljük el itthon a nyelvoktatást, ha már nyelvvizsga se kell, meg töröljük el a nyelvi érettségit. Aki akar tanul magánba, aki nem az nem. Úgy is felesleges. Az ország képviselői se tudnak nyelveket, na meg fejlődik az AI is, illetve jó, ha buták maradnak a gyerekek, mert később jól adózó fideszesek lesznek.
Elképzelem ezt a hülyét, ahogy beszívva csajozni próbál Brüsszelben:
"Kam on bébi, áj ár júr alfa mél!"
De lehet, hogy ő fordította a Big Rigs nevű legendás játék feliratait, ezért lett a győzelmi képernyőn a felirat "You're winner!"
"Hurrá! Levizsgázott Deutsch Tamás."
Hofi bizonyára Tompika tanáraitól hallotta.
"Fideszesek"
Értem a jogos kritikát, de szeretném megjegyezni, hogy semmivel sem radikalizálsz jobban, hogy legközelebb is a Fideszre akarjak szavazni, mint ha így kezded a kérdést. És jó eséllyel néhány bizonytalant is sikerrel meggyőzöl erről. Ha ez a cél, akkor még sok ilyet, hajrá!
#18. Maradjunk annyiban, hogy legalábbis párszor már elgondolkodhattam volna, hogy másra is akarjak szavazni, ha nem hánynék be az éjsötét, agresszív kismalac ellenzéktől. Szóval kérlek... nyugodtan folytassátok! :)
"ha Orbánék incel különadóval sújtanának"
Az nem volna szép. Én minden esetre nagyon szurkolok neked is, meg az összes többi gyakoris/Reddites kis húszon túli szűzfiúnak is, go incels!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!