Csak nekem forog a gyomrom ettől a siker Covid propagandától amit a Fidesz most lenyomott?
Figyelt kérdés
Eddig sem tudtam felfogni mit miért csinál a Fidesz, de hogy esküszöm olyan mintha folyton lábon lőnék magukat, és direkt módon az már a Napnál is világosabb szerintem, de egyszerűen egy fideszesnek is hogy lehet gyomra ezt a korszakot mikor csomó idős, vagy középkorú sajnos pár fiatal polgártársunk elhunyt a szétroskadt EÜ-nek köszönhetően, azt ahol csomóan mentek csődbe/adósodtak el, ahol csomóan lettek árvák, és nyomorodtak meg örök életükre... Hogy lehet egy kormányzás ennyire, de gerinctelen egy huhh... nincs kétség aki a Fideszre szavaz az hazaáruló minden nemben.jan. 28. 10:06
11/11 anonim 

válasza:

Kérdező az covid halottak átlagéletkora 75+ volt, mivel itt nem a covidban meghaltakat számolták hanem az összes akármiben meghaltat akiről kimutatták hogy egyébként covidos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!