Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A MiHazánk Mozgalom, ugyanúgy...

A MiHazánk Mozgalom, ugyanúgy fog tüntetni Rákosrendezőn, mint a madár szobornál?

Figyelt kérdés

jan. 28. 07:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem kitaláció. Azt a területet, a magyar állam, a magyar kormány értékesiti a megnevezett arab csoportnak.

Nen én találtam ki, tele van vele a net.

Itt a lehetőség megvédeni a magyar földet és nem csak papolni róla.

jan. 28. 09:16
 12/23 anonim ***** válasza:

11

MI Hazànk pont kiszokott állni ezekért

Én várnék az ítélkezés.

Amúgy Magyar Pétertől ezt miért nem várod el? Es ha magyar peti sem védi meg, akkor ő is szatelit párt lesz?

jan. 28. 09:31
 13/23 A kérdező kommentje:

Akkor hajrá, tessék bizonyitani.

Azért, mert nem vagyok Magyar Péter szavazó, és semmiféle elvárásom sincs felé.

jan. 28. 09:36
 14/23 anonim ***** válasza:
31%

13

Feltélezwm Mi Hazànk szavazó sem vagy.

De akkor miért van feléjük elvarasod, ha MP felé ilyen közömbös vagy, és elnéző?

jan. 28. 10:04
 15/23 A kérdező kommentje:

Hmmm feltételezések alapján itélsz meg másokat?

Rossz emberismerő vagy!

Nem mondtam, hogy nem vagyok Mi Hazánk szavazó.

Itt a lehetőség, hogy bizonyitsák be, hogy nem csak papolnak a magyar földről, hanem védjék is meg, akkor számithatnak a szavazatomra.

A kérdésem pedig nem Magyar Péterről szól és, mivel a szavazója sem vagyok, semmi közöm Magyar Péterhez és, mivel közöm sincs hozzá, elvárásom sincs felé.

jan. 28. 10:08
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Miért, a MH tüntetett a varjú szobránál?

Ki ellen?

Mi ellen?

A MH veri a mellét a végrehajtó-horda elleni harcukkal, de a világon semmi sem változott: tavasztól ugyanúgy lakoltatják ki a szegényeket, a gyerekeseket, a betegeket!

Olyan műmagyarok ezek, mint amilyen műkeresztények a fidkányok!

jan. 28. 10:10
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

#9: csak neked, bár úgy sem fogod meglátni az egésznek a lényegét (nem a magyar emberek "felemeléséről" van szó itt):

https://www.youtube.com/watch?v=eRFOw2QHfM4

Amellett volt az a HunGulf-os bohóckodás is, amelyet becsomagolt szép köntösbe de a kérdés az, hogy ő kinek a nevében jár el akkor, amikor Magyarország nevében üzletel arabokkal vagy bárkivel?

Tudtommal nem ők vannak hatalmon, erre maximum Orbán adhat utasítást. Szóval akkor hogy is van ez? Ki ruházta fel őt, hogy Magyarország nevében járjon el?

Ha meg saját üzleti célzattal ment ki, tehát ettől saját profitot remél akkor ne képviselőként adja el. Legyen blogger aki bemutatja ezeket de akkor mondjon le és távozzon a politikai színtérről.

jan. 28. 10:20
 18/23 anonim ***** válasza:
23%

17.es

Jézusom,de szørnyű hogy segíteni próbálnak abban hogy a magyar kínálat, találkozzon a külföldi kereslettel.

Az annyira szánalmas kapàlozàs hogy a Mi Hazànkkal szemben álló sajtó sem lovagolta meg.

Da majd a gyks "szakèrtő" elmodja a tutit. :D

Feltélezem ha egy általad kedvelt politikai erő csinálná ugyan ezt, az tök jó volna.

jan. 28. 11:12
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

#18: Megint tényekkel, érvekkel alátámasztva adtál választ..ja, nem.

Na, ennyit tudtok ti mihasznák.

Részemről befejeztem a csevegést, mert érdemben nem kapok úgy sem érdemi választ.

További szép napot!

jan. 28. 11:25
 20/23 anonim ***** válasza:
32%

19

Mert aztán neked voltak érveid tényeid.

Ja nem,csak az általad kiferditett hirre ráhúzott saját prekoncepciód.

Neked is szép napot!

jan. 28. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!