Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszgyűlölők, ti ugyanúgy...

Fideszgyűlölők, ti ugyanúgy jártok a Mekibe amióta fidesz kézen van?

Figyelt kérdés
[link]

tegnapelőtt 17:37
A kérdező szavazást indított:
Utálom a Fideszt, de a Mekibe ugyanúgy járok, még ha a fideszt pénzelem is.
Utálom a Fideszt és emiatt nem járok már a Mekibe se.
Utálom a Fideszt és a Mekit is ezért sose jártam oda.
Nem utálom a fideszt ezért ugyanúgy járok Mekibe.
Nem utálom a fideszt de a Mekit igen, ezért nem járok oda.
21 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Micsoda? Hogy még ez is?
tegnapelőtt 17:39
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Utálom a Fideszt és sose jártam a Mekibe 40 évem alatt. Nem is tervezem.
tegnapelőtt 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Ezek után már nem megyek!
tegnapelőtt 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
A Meki állandóan tele van.Nincs hely a parkolóban, az autó kiadós résznél is sor van.
tegnapelőtt 17:41
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Ez a Scheer Sándor ritka kivétel, ő tényleg jó vállalkozó. Kár hogy nem ment több közpénz hozzá. Tiborc István csak elégeti a pénzt.
tegnapelőtt 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Annyi minden van Fidesz-közeli kézen, hogy lehetetlen elkerülni. Telefonszolgáltatóktól kezdve a balatoni szállodákon át a mit tudom én micsodáig, csak hogy közismertebb példákat említsek. Még az is lehet, hogy ha beülök egy random kisváros éttermébe, annak a tulajdonosa is a helyi fideszes polgármester unokatestvére lesz.
tegnapelőtt 17:46
 7/11 kutyafule4 ***** válasza:
72%
Mindennel, amin van áfa a fideszt pénzelem, a havi százezres tb-t meg barátait ne is említsük. Bár így már érte, hogy miért drágult meg annyira az utóbbi időben, az egy dolog, hogy olcsón vesz az ember valami gagyit, de drágán már kevésbé vicces.
tegnapelőtt 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Utalom a Fideszt A Mekit szeretem. Viszont, mekizni már annyira nem járok, mióta ennyire felemelkedtek az árrak.
tegnapelőtt 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Hozzánk közel is van egy meki, szökőévente szoktunk menni. Nem kötök pártokhoz vagy politikához szolgáltatásokat, ha valami jól működik, felőlem maga Orbán is vezetheti, ha meg valami rossz, akkor se veszem igénybe ha a teljes fidesz ki van tiltva az épületből.
tegnapelőtt 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Magyar mekit már rég tönkretette volna a Fidesz ha nem az ő kezükben hanem maseba lenne
tegnapelőtt 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!