Ha a Fidesznél nem szeretik az LMBTQ-t és Brüsszelt, akkor miért fogadták vissza Szájer Józsefet?
"Miért fér bele MOST az értékrendbe az, ami AKKOR még nem fért bele?"
Most sem fér bele.
"Nem korlátozó intézkedésről meg jogszabályokról beszélünk"
De igen. Azoknak a megszegése miatt tették ki őt. Korábban is meleg volt. Az még nem lett volna baj, azzal nem ártott a Fidesznek.
"De nem csak ez van benne a Bibiliában, hanem az is, hogy a homoszexualitás BŰN."
Nem neked írom, rólad úgyis lepereg. Mindenesetre a homoszexualitás egy hajlam. Az még nem bűn. A kérdés az, hogy egy ilyen hajlammal rendelkező ember mit tesz meg mit nem. Bűn nélkül is élhet attól még, hogy ilyen hajlama van.
"Most sem fér bele."
Akkor mondjad apuka, hogy miért fogadták vissza minden magyarázat nélkül, mert csak ugyanazt a monoton ostobaságot sulykolod, mint az mit elkezdtél. Oviban dívik ez, hogy csak makacsul nemet mondunk mindenre érvek nélkül.
"Korábban is meleg volt."
Korábban nem nyíltan volt meleg, hanem csak pusmogták róla.
"Bűn nélkül is élhet attól még, hogy ilyen hajlama van."
Igen, csakhogy Szájer nem élt enélkül a bűn nélkül, amit 4 éve Orbán Viktor is érzékelt, most meg mégis oké lett neki. Mi történt? Esetleg személyesen ellenőrizte le, hogy Szájer nem vesz több Besét a szájába? :D
"minden magyarázat nélkül"
Honnan veszed, hogy nem magyarázták el? Azért, mert neked nem kötötték az orrodra, még lehetett mellette magyarázat is.
"Korábban nem nyíltan volt meleg, hanem csak pusmogták róla."
Nyilván nem akarta nagy dobra verni, de a közeli ismerősei attól még tudták, én úgy tudom (valamelyikük mesélte az eset kapcsán, már nem tudom, ki).
Pusmogni meg mindenkiről pusmognak mindenfélét, az semmit se jelent. Heterókról is pusmogják, hogy melegek, ha nem látják őket párkapcsolatban.
"Szájer nem élt enélkül a bűn nélkül, ... most meg mégis oké lett"
Volt már olyan a világtörténelemben, hogy keresztény emberek megbocsátottak egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!