Ilyen jól megy a Fidesznek, hogy szavazatokat dobhat ki az ablakon?
Ne felejtsük el, hogy eddig csak úgy tudott győzni, hogy 6-7 részre volt szeletelve az ellenzék. Most, hogy mind összefogott ki tudja. Na meg persze trükkök százai, ukránok bejelentve magyar ingatlanokba meg szavazókörzet mutyi stb.
Ezzel a meleg ellenes propagandával csak veszíthet szavazatokat, nyerni újakat már nem tud, mert akik a birkái azok erre is vevők, kivéve ha érinti őket ez. Ami nem kevés ember mert Magyarországon 4-5% vallja magát melegnek, de azoknak a száma akik valami hajlamot éreznek rá, vagy szívesen kipróbálnák milyen a saját kapujukra játszani de még eddig nem merték kipróbálni vagy nem meri felvállalni vagy ilyesmi azok száma, - szociológusok szerint - 20% fölött van. Tehát ilyen 20-23%-ot olvastam. A barátnőm is mesélte, hogy annak idején amikor még társkeresőzött nagyon meglepte, hogy mennyi sok a leszbi meg biszex csaj is aki rá ír.
Na most, ezek lehettek akár Fidesz szavazók is, de ha egy párt így nekimegy egy rétegnek vagy korlátozza a jogaikat stb. akkor ezek az emberek simán elpártolhattak a Fidesztől.
Biztos, hogy ez jó húzás volt, amikor válság is van amit szarul kezelnek (vagy nem is kezelnek) meg minden? Nem fázhatnak rá?
Hű de félted a Fideszt!
Én eddig nem, vagy alig politizáltam, de most már kénytelen vagyok a Fideszt támogatni és nem a meghozott törvény, hanem a hatalmas ellenkezés miatt, mert ez azt jelzi, hogy szükséges a törvény, valóban van jelentősége.
Előttenem gondoltam volna, eszembe sem jutott ilyesmi, de úgy látszik tényleg kell, ha ennyire visítoznak a buzák.
érdekes, én úgy tudom, hogy ezzel a törvénnyel a Fidesz nyert, és nem bukott szavazókat
de ha valamelyik kedves ellenzéki okoska mutat nekem adatokat, hogy ki mennyit bukott akkor talán elismerem, de az, hogy megint hazugságok mennek az már szánalmas
hiába a nagy összefogás, marad a Fidesz 22-ben
Iszonyúan túlzó adatokat írtál. Lehet, hogy a felmérésben brahiból válaszoltak ilyet, és jót röhögtek rajta.
Hogy az 1000 fős falunkban, ahol 800 nagykorú van, minden huszadik-huszonötödik nagykorú meleg lenne? Ez 32-40 embert jelentene, biztos beszédtéma lenne.
Hogy 20%-23% (nyilván, nagykorú) kipróbálná? Ez egy ekkora faluban 160-184 ember lenne. Na, ne már! A százada se tenné.
Ha büntetés fenyegetné őket, azt nem helyeselném. De, így azt van módom helyteleníteni, hogy reklámozzák magukat. Persze hogy olyan magas arányokat tesznek közzé, amilyeneket írtál. A valós adatok rámutatnának, hogy egy olyan piciny kisebbség, akiknek nem kéne hétvégén a fővárosban „tündökölniük”, akik miatt felesleges középületre szivárványszínű fényeket vetíteni. Ha a szomszéd pálinkát főz a gyümölcsből, akkor pálinkát főz. Ha mi befőttként tesszük el, illetve lekvárt főzünk belőle, akkor ezt tesszük. Egyikünk sem próbálja a döntését a másikra erőltetni.
Az ellenzék is persze, hogy próbálja nagyítani a dolog mértékét, fontosságát. Ha Orbán szóba hozná, hogy Magyarországon jobboldali közlekedés van, akkor felháborodnának, hogy diktatúra van, nem lehet szabadon oldalt választani, és ágálnának az EU-ban, hogy hassanak oda, hogy baloldali közlekedés legyen.
Egyik oldalhoz sem tartozom, bár nyilván érzem a hatásokat, mégis kívülállóként tekintek a csatározásaikra. De, attól már félrenyeltem, hogy háborgás volt amiatt, hogy jogszabály szerint, a megszületett gyerek biológiai nemét írják az anyakönyvbe. Most meg ez a nagy felhajtás.
Nos, engem hiába csalogatott a Gyurcsány család is, meg Fekete-Győr is a felvonulásra.
Nem a Fidesz-KDNP veszít szavazókat emiatt, hanem az ellenzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!