Nem vétóztak, az eu-s "garanciát" tényleg elhiszik?
OV elég hiszékeny.
Én biztos nem hittem volna az EU-nak addig, emeddig nincs lepapírozva.
Biztos, nem nem véletlenül NEM vétózta meg Szijjártó... előbb majd hallgasd meg, hogy milyen garanciák vannak/ lettek... addig kár a hangulatot kelteni..
Akkor bezzeg nem írogattál semmit, amikor Ukrajna, aki elméletileg tagjelölt, pontosan EU tagországokokkal szúrt ki, és direkt... akkor hol voltál??
6# pontosan.
Ráadásul azt gondolom, hogy az EU nak nincs joga megmondani az egyes tagországoknak, hogy honnan szerezzenek pl gázt, olajat.
Arról nem is beszélve, hogy arról persze Ursula is mélyen hallgat,hogy az EU egyes országai tavaly mennyi indiai üzemanyagot vettek, amit természetesen orosz kőolajból állítottak elő...🤔
4-es, azt nem tudhatod, hogy mikor hova írogattam és hova nem, úgyhogy állítsd le magad.
Semmi hangulatkeltés nincs, de az eu már milliószor bebizonyította, hogy az "adott szava" egy kalap sz...rt sem ér, most is ugyanez borítékolható.
#6 Miért ne kellene erre törekedni? Hosszú távon az energiafüggetlenség a legjobb megoldás, tény hogy nem a legolcsóbb. Ha kevesebb vagy egyáltalán nem szorulsz rá az importra, annál miért lenne jobb ha mindenféle geopolitika krízisben kiszolgáltatott vagy ?
Pont ezzel a gondolkodásmóddal van a probléma. Senki nem gondolkodik 5-10-20 évvel előre. Nem azt mondtam, hogy holnap el kell zárni a csapokat, csak hogy függetlenségre kell törekedni. De ezeket a dolgokat nem lehet 1 hónap alatt meglépni és pillanatnyi politikai sikert kovácsolni belőle az tény. De ideje lenne elkezdeni, hogy 10-20 éven belül már egy valós alternatívát képviseljen akár az orosz energiahordozókkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!