Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vétóztak, az eu-s "garanci...

Nem vétóztak, az eu-s "garanciát" tényleg elhiszik?

Figyelt kérdés
[link]

tegnapelőtt 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%

OV elég hiszékeny.

Én biztos nem hittem volna az EU-nak addig, emeddig nincs lepapírozva.

tegnapelőtt 13:23
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Csak a papírforma érvényesült. Orbán csak itthon szidja az EU-t a szavazatokért, de közben minden ukázt vakon teljesít nekik, a magyar érdekek ellenében is.
tegnapelőtt 13:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Na ez az. Az EU szava...:(((
tegnapelőtt 13:25
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Biztos, nem nem véletlenül NEM vétózta meg Szijjártó... előbb majd hallgasd meg, hogy milyen garanciák vannak/ lettek... addig kár a hangulatot kelteni..

Akkor bezzeg nem írogattál semmit, amikor Ukrajna, aki elméletileg tagjelölt, pontosan EU tagországokokkal szúrt ki, és direkt... akkor hol voltál??

tegnapelőtt 13:32
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
Ha lenne esze, víziója és bármilyen kompetenciája, akkor talán inkább arra törekedhetne, hogy ezektől az energiahordozóktól független legyen az ország. Tudom, hogy ez nem 3 hét. De ha nem a vejét és a régi haverokat támogatnák és egy két kastéllyal kevesebbet vennének idén, abból már egy jó repülő rajtot vehetne egy ilyen jellegű projekt is.
tegnapelőtt 13:37
 6/15 anonim ***** válasza:
30%
#5 És miért kellene arra törekedni, ha anyagilag és földrajzilag egyaránt az orosz energiahordozók a legjobb megoldás?
tegnapelőtt 13:47
 7/15 anonim ***** válasza:
30%

6# pontosan.

Ráadásul azt gondolom, hogy az EU nak nincs joga megmondani az egyes tagországoknak, hogy honnan szerezzenek pl gázt, olajat.

Arról nem is beszélve, hogy arról persze Ursula is mélyen hallgat,hogy az EU egyes országai tavaly mennyi indiai üzemanyagot vettek, amit természetesen orosz kőolajból állítottak elő...🤔

tegnapelőtt 14:24
 8/15 A kérdező kommentje:

4-es, azt nem tudhatod, hogy mikor hova írogattam és hova nem, úgyhogy állítsd le magad.

Semmi hangulatkeltés nincs, de az eu már milliószor bebizonyította, hogy az "adott szava" egy kalap sz...rt sem ér, most is ugyanez borítékolható.

tegnapelőtt 14:27
 9/15 anonim ***** válasza:
32%

#6 Miért ne kellene erre törekedni? Hosszú távon az energiafüggetlenség a legjobb megoldás, tény hogy nem a legolcsóbb. Ha kevesebb vagy egyáltalán nem szorulsz rá az importra, annál miért lenne jobb ha mindenféle geopolitika krízisben kiszolgáltatott vagy ?

Pont ezzel a gondolkodásmóddal van a probléma. Senki nem gondolkodik 5-10-20 évvel előre. Nem azt mondtam, hogy holnap el kell zárni a csapokat, csak hogy függetlenségre kell törekedni. De ezeket a dolgokat nem lehet 1 hónap alatt meglépni és pillanatnyi politikai sikert kovácsolni belőle az tény. De ideje lenne elkezdeni, hogy 10-20 éven belül már egy valós alternatívát képviseljen akár az orosz energiahordozókkal szemben.

tegnapelőtt 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:
#6 Oké, ha energiafüggetlenséget akarsz, akkor elmondanád, honnan vegyünk Magyarország területén annyi kőolajat és földgázt, ami fedezi a szükségleteinket?
tegnapelőtt 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!