Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéknek torkán akadt a...

Az ellenzéknek torkán akadt a krumpli?

Figyelt kérdés

Se kiköpni, se lenyelni nem tudja, csak mondja, mondja...unalomig.

Folyton a krumpliosztogatással jönnek, hogy azzal vették meg a szavazókat.

Krumplira szerintem jut még mindenkinek, vagy éppen megtermeli.

Én ugyan nem kaptam (hol osztották?), de szivesebben szavazok arra, aki kedveskedik akármivel, mint aki belémrúg. Ha elfogadok valamit, az nem jelenti azt, hogy feladtam az elveim, eladtam magam! Több golyóstollat is be szoktam gyüjteni választásokkor :/ hogy gondoljátok ezt?

#krumpliosztás #választások #kampányajándék
tegnap 12:16
A kérdező szavazást indított:
A kampányajándékért cserébe arra a pártra kell szavazni
A kampányajándék nem kötelez arra, hogy rájuk szavazzak
Erkölcstelenség elfogadni a kampányajándékot, és másra szavazni
10 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
Azt gondolom, hogy a kérdésed olyannyira egy értelmetlen katyvasz, hogy felmerül a kérdés, egy 10 éves gyerek írta-e ki.
tegnap 12:17
 2/19 A kérdező kommentje:
1# Nem biztos, hogy az én hibám, ha nem érted.
tegnap 12:19
 3/19 anonim ***** válasza:
42%
A kormánypártiak is ugyanúgy háborognak, amikor Magyar Péterék ajándékoznak. Pedig az még nem is adófizetői pénzekből, hanem önkéntes adományokból megy.
tegnap 12:23
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
A Fideszeseknek fáj az igazság?
tegnap 12:31
 5/19 anonim ***** válasza:
47%
Nem akadt a torkukon a krumpli, mert ők nem kaptak belőle, az csak fideszeseknek jár!
tegnap 12:38
 6/19 A kérdező kommentje:
4# Nem tudom, mi fáj, de ettől a sablonválasztól nem lettem okosabb.
tegnap 12:41
 7/19 A kérdező kommentje:
5# Én is ezt találom furcsának, hogy ők rágódnak rajta, pedig nem is ők ettek belőle.
tegnap 12:43
 8/19 A kérdező kommentje:
7# Nem releváns a válaszod.
tegnap 12:51
 9/19 anonim ***** válasza:
33%
Minden attól függ, hogy miként van elmondva egy jelenség. Igen, szokott olyan lenni, hogy egy-egy országgyűlési képviselő/polgármester élelmiszercsomagokat osztogat, amiben van liszt, só, cukor, olaj, rizs, tészta, konzerv, édesség, stb. Nem csak választáskor (pl. karácsonykor, húsvétkor is), de általában választás közeledtével nagyobb lelkesedéssel. Politikáról beszélünk, természetesen a szavazatvásárlás az elsődleges cél ezzel. De ez az idétlen gúnyolódás azokon, akik rászorulnak ezekre az apró kis csomagokra, és ki vannak szolgáltatva a hatalomnak, nagyon undorító. Mivel vagytok ti különbek a hatalomtól, ha röhögtök és élvezkedtek a nyomorukon?
tegnap 12:54
 10/19 anonim ***** válasza:
33%
#10 Te hülyébb vagy mint a kérdező.
tegnap 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!