A Tisza pártnál a használt ruha a fidesz krumpli?
Nem a krumplival hasonlítanám össze, hanem a CSOK-al például, mert a CSOK tölti be a szavazatvásárlás funkcióját.
Másodsorban, most nincs választás, a krumplit és egyéb zöldségeket, élelmiszercsomagokat választások előtt szokták osztogatni.
Harmadsorban, ez nekem egy karitatív börzének tűnik, ahová beadják az emberek a már nem használt ruháikat és ebből vehet aki akar. A Vöröskereszt és a Máltai Sz. csinálja egy ideje, volt hogy én is adományoztam.
Nincs jó véleményem Bedéről a stílusa miatt, de most rendes tőle, hogy ezt reklámozza, minél több rászorulóhoz ér el hogy vannak ilyen felajánlások.
"Ez az a szánalmas ócska ripacs Bede, aki a földhöz csapkodja magát és sivalkodik, hogy Hadházy elgázolta?"
most éppen egy talpast látok magát földhöz csapkodni
száradjon a tisza :)
"A Vöröskereszt és a Máltai Sz. csinálja egy ideje, volt hogy én is adományoztam."
igen, de a nénin ott a tiszás logó.
szerintem egy segélyszervezettől, jótékonysági egyesülettől teljesen korrekt egy ilyen, de egy politikai párttól semmiképp. mindegy hogy krumpli vagy ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!