Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Covid alatt mért nem használta...

Covid alatt mért nem használtak oltópuskákat?

Figyelt kérdés

Sok felelőten oltásellenes volt.Több országban kötelezőve is tették az oltást és jól tettél.

Vannak oltópuskák is már.Bele lehet vele lőni a fenékbe.

ma 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Tehát akarata ellenére?

Lehet hogy még a "Káder"-rendszerben így lett volna. De demokráciában?

ma 11:09
 2/7 A kérdező kommentje:

1.

Több országban kötelező volt az oltás.

ma 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 emberek milliói (köztük én is) be lettek oltva akaratuk ellenére
ma 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy a kijárási tilalom demokráciában? Diszkriminációs kártya demokráciában? Rengeteg antidemokratikus lépés történt a koronavírus alatt
ma 11:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyunk Észak-Korea vagy Kína. Itt azért még számítanak az emberi jogok is.
ma 12:31
 6/7 DK-s ***** válasza:

🤣

Ez most hogy is van?

Nem azért erőltették az oltást, mert aki nem oltat az "belehal"?

Utána meg sorban hullottak az oltottak, holott elvileg nátha szinten kellett volna kihordaniuk. Mi oltatlanok pedig köszönjük az érdeklődést, JÓL VAGYUNK. Én és a családom kétszer kaptuk el egymás után.

Már akkor megmondtam: a covid halálozási aránya nem több, mint természetes szelekció. Aki nem bírta, az oltottan is elpatkolt.

ma 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:

"Már akkor megmondtam: a covid halálozási aránya nem több, mint természetes szelekció"

Mégis mi az, hogy a természetes szelekció halálozási aránya?

ma 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!