Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek!Mit szóltok ahhoz,h...

Fideszesek!Mit szóltok ahhoz,hogy a nagy keresztény NER-es haszonélvezők(pl. Bayer Zsolt,Mészáros Lőrinc) állatok gyilkolászásában élik ki magukat?Ez mennyire összeegyeztethető a híres keresztényi szeretettel?

Figyelt kérdés
[link]

#FIDESZ #luxusvadászat
tegnap 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Semjén Zsolesz már mondta néhány éve, hogy Isten azért teremtette a vadállatokat, hogy ő kedvére lövöldözhesse őket.

Szóval ennyit róla.

tegnap 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem a vadászat a legnagyobb gond ebben, hanem a közpénzen történő vadászat -bár, én önmagában a vadászatot is elitélem, mint hobbi, azt el tudom fogadni, hogy időnként szükséges-.

Egyébként meg Tömjén Zsót helikpáterezésével sem volt senkinek sem problémája, kivéve talán a szegény szarvast, akit lelőtt.

tegnap 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
8%
És még mennyi vadász, horgász van... amúgy.
tegnap 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Na akkor mostmár tudjuk hogy kiket küldhetünk a háborúba.
tegnap 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Semmi bajom a vadászokkal, az emberiség sehol nem lenne vadászat nélkül. Nem tudom, hogy jön ide a kereszténység, a kereszténységnek sincs semmi baja a vadászokkal.
tegnap 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Meglepődsz Semjénen? Vadászházi cigány fiúk szerintem kicsit gázabbak, de hát na. Persze hogy ezen élvezik ki magukat, mert az állat nem lő vagy üt vissza.
tegnap 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
A Svájci farkast is a FideSS által pátyolgatott sötétbőrűek lőtték le.
tegnap 11:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Ötös.

Teljesen más, hogy az étel miatt ölsz meg egy haszonállatot pl. egy csirkét(én nem tudnám megtenni) mint az, hogy értelmetlen módon, pusztán beteges élvezetből,több milliós költséggel, nagyon drága értékű egzotikus állatokat ölsz meg,amiknek a fejét haza szállíttatod magadnak. Van különbség. Na, ez a beteges.

tegnap 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!