Fideszesek!Mit szóltok ahhoz,hogy a nagy keresztény NER-es haszonélvezők(pl. Bayer Zsolt,Mészáros Lőrinc) állatok gyilkolászásában élik ki magukat?Ez mennyire összeegyeztethető a híres keresztényi szeretettel?
Semjén Zsolesz már mondta néhány éve, hogy Isten azért teremtette a vadállatokat, hogy ő kedvére lövöldözhesse őket.
Szóval ennyit róla.
Nem a vadászat a legnagyobb gond ebben, hanem a közpénzen történő vadászat -bár, én önmagában a vadászatot is elitélem, mint hobbi, azt el tudom fogadni, hogy időnként szükséges-.
Egyébként meg Tömjén Zsót helikpáterezésével sem volt senkinek sem problémája, kivéve talán a szegény szarvast, akit lelőtt.
Ötös.
Teljesen más, hogy az étel miatt ölsz meg egy haszonállatot pl. egy csirkét(én nem tudnám megtenni) mint az, hogy értelmetlen módon, pusztán beteges élvezetből,több milliós költséggel, nagyon drága értékű egzotikus állatokat ölsz meg,amiknek a fejét haza szállíttatod magadnak. Van különbség. Na, ez a beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!