Bogár László miért “tisztelettel és szeretettel” üdvözli a hallgatóit, ha pont e két dolognak soha nem mutatja a jelét?
Visszatérő fordulata, hogy “akinek egy cseppnyi esze is van az” úgy gondolja mint ő, azaz aki nem ért egyet vele az hülye. Valamint rendszeresen óvodásnak titulálja azokat, akik nem azt látják a dolgok hátterében amit ő.
Ha ennyire öntelt és ennyire hisz a hipotézisei (rögeszméi) kizárólagos igazában, akkor mit dobálózik ilyen dolgokkal, amelyekkel ő láthatóan nem él?
Akkor màr Bayer Zsolt szimpatikusabb, aki nem akar másnak látszani mint ami: egy gyűlölködő propagandistának. Bogár ugyanez, csak leönti ezzel az öreguras ájtatoskodással mire jó ez?
2:
Azt szokta mondani, hogy “mindenkit”.
Én is egy hallgatója vagyok, aki nem ért egyet vele, de még sosem éreztem rajta, hogy a tisztelet legkisebb jelét mutatná azok iránt, akik más véleményen vannak.
Manipulációs eszközöket használ "... annyi esze is van", ezzel tulajdonképpen a vele egyetértő hallgatók felé fejez ki "szeretetet és tiszteletet" és minél többször mondja, az intellektuális hallgatóiban egyre jobban megerősödik a "lángelme vagyok"
Engem benne nem ez zavart, hanem az hogy leválasztotta magát mindig az alanyról, bár néha elismerte, hogy ő is ember.
Mondok egy példát. Amikor azt mondja a fogyasztói társadalomra, emberre, hogy "baromállat" (mintha ő nem fogyasztana, nem lenne része a fogyasztói társadalomnak), és többször amikor a magyarokról beszélt, mintha ő nem lenne a része, persze valaki jelezhette felé, hogy túlságosan elidegeníti a hallgatóit, ha így fogalmaza, azután zárójeleket kezdett nyitni (amelynek én is része vagyok), de a beszéde mégsem olyan, azok a jelzők, amiket használ.
"Rájöttek a megnemnevezett és nemlétező tudjukkik, akik ha a nőt is igavonó állatként bevonhatnák a munka világába."
Alapvetően sok igazságot mond, ahhoz képest, hogy csak egy közgazdász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!