Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bogár László miért “tisztelett...

Bogár László miért “tisztelettel és szeretettel” üdvözli a hallgatóit, ha pont e két dolognak soha nem mutatja a jelét?

Figyelt kérdés

Visszatérő fordulata, hogy “akinek egy cseppnyi esze is van az” úgy gondolja mint ő, azaz aki nem ért egyet vele az hülye. Valamint rendszeresen óvodásnak titulálja azokat, akik nem azt látják a dolgok hátterében amit ő.

Ha ennyire öntelt és ennyire hisz a hipotézisei (rögeszméi) kizárólagos igazában, akkor mit dobálózik ilyen dolgokkal, amelyekkel ő láthatóan nem él?

Akkor màr Bayer Zsolt szimpatikusabb, aki nem akar másnak látszani mint ami: egy gyűlölködő propagandistának. Bogár ugyanez, csak leönti ezzel az öreguras ájtatoskodással mire jó ez?

2023. ápr. 8. 15:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na hát azért rendszeresen elmondja, hogy Orbán és a Fidesz a legkevésbé rossz választás. És ez a Fidesznek éppen elég. Pont ezt várják tőle. Na meg ha nem figyel oda, akkor kicsusszan 1-1 “zseniális” jelző is Orbánra.
2023. ápr. 9. 04:46
 12/14 anonim ***** válasza:
04:46: Bogár, aki szerint már Dózsa György is ügynök volt, egyszerűen klinikai eset. Elmebeteg. Melyik egyetemen is tanít? Igen gyenge intézmény lehet, ha ilyen alakokat megtűrnek. A helyedben otthagynám az egészet.
2023. ápr. 9. 09:38
 13/14 A kérdező kommentje:

12:

Lehet h klinikai eset, de az Orbán-rendszer egyik meghatározó véleményvezére, akit ugyan hivatalosan nem vállal fel a Fidesz, mert nekik is meleg egy kicsit amit művel, ellenben nagyon hasznos abban, hogy a háttérhatalmi összeesküvés-hívők nagy részét a Fidesz-táboron belül tartja. Ennek megfelelően a Fidesz-médiában óriási felületet kap: rendszeres vendége a HirtV “Háború Ukrajnában - kinek a háborúja?” c. műsorának, a Sajtóklubnak, a Háttér-kép c. Bayer-műsornak a KarcFM-en, valamint van egy 45K feliratkozoval rendelkező saját YouTube csatornája, heti 2x 25-40ezres (2020. áprilisa óta összesen 11 millió) megtekintéssel.

Hogy hol tanít, azt nem tudom.

2023. ápr. 9. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13#

Bogárt akkor nem szeretem amikor a kormányra tesz pozitív utalásokat. Közben a kormány teljesítménye szinte egyenlő a nullával. Értem én, hogy benne kell lennünk valamiféle globális játszmában, de ez a kormány szinte csak sodródik benne, meg a zsebét tömi, meg jó neolibsi módjára roncsolja szét a társadalom szöveteit.

2023. ápr. 10. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!