Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bomba riadó miatt mért nem...

A bomba riadó miatt mért nem vezetnek be online oktatást?

Figyelt kérdés

Veszélyben vannak a diákok.

Erre online oktatás lenne jó, határozatlan ideig.

Az egyetemeken is.

jan. 26. 22:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

#9 Hazudtál. Mert mit írtál le? " Tűzszerészek az iskolák közelében sem jártak, bombákhoz értő szakembert nem vontak be a keresésbe."

Most meg azt állítod, hogy 2 azaz két darab iskoláról van információd ahol nem voltak tűzszerészek. közel 260 iskolában volt bombariadó és nem 2-ben. A hazugságod az, hogy szerinted sehol nem voltak tűzszerészek.

jan. 27. 00:12
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

"A hazugságod az, hogy szerinted sehol nem voltak tűzszerészek."

Nem mondtam olyat, hogy "sehol". De ha szerinted mindegyikben voltak tűzszerészek, vagy van információd arról, hogy valamelyikben voltak, továbbra is várom róla a forrást. Alaptalanul ne nevezz hazugnak!

De már önmagában az is bicskanyitogató, hogy az ORFK szerint nincs is szükség tűzszerészre. Elrejthetnek bombát a 10 ezer álmennyezeti lap fölé, a 20 WC tartány egyikébe, vagy az több ezer szék üreges háttámlatartó vasrúdjába, a derék rendőrök az összes zegzugot tüzetesen átvizsgálják és meg tudják állapítani hogy mi robbanószer és mi nem. Ez nonszensz, nem véletlenül használnak a tűzszerészek is robbanószerkereső kutyákat, egy mezei rendőrnek se képesítése se rutinja robbanószer keresésben. Én egy székesfehérvári iskolába jártam gimibe, és a székeink alapja több üreges vascső volt, arra volt rácsavarozva a háttámla és az ülőrész. A csövek végei a támlánál és a lábazat végénél egy műanyag kupakkal voltak lezárva, amiket könnyen le lehettt pattintani és volt olyan is, amiről már hiányzott. Mi is tömködtünk bele papírgalacsintól kezdve rágógumin át sokmindent, éppen robbanószer is lehet benne. Nem lehet belelátni a sötét csőbe, lefogadom hogy nem vizsgálták át megfelelő eszközökkel az összes széket a rendőrök. Persze ha holnap felrobban egy gyerek segge alatt, nem lesz felelős, mert az ORFK szerint ennek így kell zajlania. És ahelyett hogy ezen az emberek felháborodnának, még én vagyok a hazug, mert bár forrás nincs róla, de elképzelhető hogy a 200+ iskolából van legalább egy, amit szakszerűen átvizsgáltak. Hát nagyszerű, tényleg...

jan. 27. 00:43
 13/17 anonim ***** válasza:

#12 Megint hazudsz. Oda be is másoltam mit írtál le. A te állításodat. nem azt írtad le hogy nem voltak mindenhol tűzszerészek, hanem hogy "Tűzszerészek az iskolák közelében sem jártak". Ez azt jelenti hogy nem voltak ott sehol.

Ahogy nem mondtam azt hogy mindenhol voltak tűzszerészek. Fogalmam sincsen hány helyen voltak. Nyilvánvaló, hogy nincs annyi tűzszerész az országban, hogy fél nap alatt 260 iskolát át tudjanak ők maguk vizsgálni.

Amúgy hozzád az idegosztályra egyébként se mentek volna be. Szerencsére a diákok nem képzelegnek ilyen hülyeségeket.

Ne hazudj! Ez a tanulság. Fogalmazz pontosan és ne hisztizz ha a másik kijavítja a hazugságodat hanem ne ismételd meg és ne tetézd egy újabbal!

jan. 27. 00:54
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem volt bomba, tóni próbálkozása volt..
jan. 27. 03:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincs annyi kapacitása a rendeősrégnek sem, hogy 24 óra alatt átvizsgálton 300 iskolát országszerte. Egy köremail jött ukrán IP-ről. Semmi sem utalt bombára. Átnézték nem találtak semmit elég az. Robbant valami? Nem
jan. 27. 07:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert az online oktatás nem oktatás.
jan. 27. 08:03
 17/17 anonim ***** válasza:
A fenti hozzászólónak, mert szerinted a tűzszerészek nem rendőrök? tudni kellene annyit, hogy a honvédségi tűzszerészek csak az építkezéseken stb. talált bombákhoz mennek ki. Bűncselekmény esetén rendőr tűzszerészek mennek ki. De egyébként szerinted egy tűzszerész belelát a falba vagy mi a pénisz? Ugyanannyit lát mint egy másik rendőr.
jan. 30. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!