Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Van bármi olyan...

Fideszesek! Van bármi olyan dolog, aminek hatására többé nem támogatnátok az állampártot, vagy ez egy vallás nálatok, amit követni fogtok, bármit tesznek?

Figyelt kérdés

tegnap 19:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
10%
Ha lmbtq-t támogatná Orbán, akkor már csak kiábrándulnának belőle sokan.
tegnap 19:31
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha elvennék a hűbért.
tegnap 19:34
 3/30 anonim ***** válasza:
8%

Én csak azért szavaztam rá, mert a kevésbé rossz. Most örültem a Tiszának. Aztán láttam egy videót, amiben arról beszélnek a tiszások, hogy mindenkit be kell engedni és nem szabad rasszistának lenni.

Na most kicsit megint inkább a fidesz felé húzok.

tegnap 19:41
 4/30 anonim ***** válasza:
77%
#3 Ezt ne erőltesd Tóni, MP megmondta hogy nem bontaná le a kerítést.
tegnap 19:46
 5/30 anonim ***** válasza:
29%

Dávid Dórának hívják a hölgyet. Ő mondta

Rá lehet keresni.

tegnap 19:49
 6/30 anonim ***** válasza:
20%
Én is hallottam, meg is lepődtem.
tegnap 19:59
 7/30 anonim ***** válasza:
0%

Most látom, próbálja azt is megmagyarázni, hogy a Facebook csak tényellenőrzést végzett.

Ultra gáz az egész nő.

tegnap 20:07
 8/30 Mad Max2 ***** válasza:
94%

Én azt látom(kb 8 éve) hogy körülöttem akik fideszesek,(és régóta ismerem őket) azok az emberek akik amugy se az eszükről voltak híresek.

Tudom vannak kivételek, de a 15 évnyi ámokfutás után ki az aki még fidesz szekta tag?

Mit válaszolnak általában ha valaki rákérdez valami konkrét negatív dologra a fidesszel kapcsolatban? Hárítanak, mellébeszélnek. És kihalloma dumájukból hogy ők is tudják hogy a rossz oldalt imádják, de egyszerüen annyira szervilisek hogy nem tudnak elszakadni a szektától.

Igazából tényleg bírkák azok akik a fideszre szavaznak, Orbán és bandája teljesen vállalhatatlan dolgokat müvel.

Mégis vannak akik követik, mert ennyi eszük van sajnos!

tegnap 20:11
 9/30 A kérdező kommentje:

#3 én nem olvastam/hallottam ilyen kijelentésről, és Magyar Péter többször kihangsúlyozta, hogy megtartaná a kerítést és nem támogatja az ellenőrizetlen, illegális migrációt.

Viszont ha abból indulnánk ki, hogy amit írtál, igaz: fontosabb az, hogy ne jöjjön ide pár száz migráns, mint az, hogy ne legyünk az EU legszegényebb, legkorruptabb, társadalmilag legmegosztottabb országa? Amikor valaki családtagja amiatt hal meg, mert szar az egészségügy, az vigasztalja, hogy “de legalább nincsenek migránsok”?

tegnap 20:20
 10/30 anonim ***** válasza:
0%

Ember, nézd már meg Svédországot.

Albánia szinten van a közbiztonság. Én nem vagyok szegény, nagyon is jól megy. Nem kellenek ide "párszáz" migráns. Ismerjük már.

tegnap 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!