Egyébként egy Fideszes miért nem hajlandó beismerni a
kormány hibáit?
Figyelt kérdés
Természetesen értem én, hogy az elfogultság közrejátszik, de én mint ellenzéki sose tagadtam azt, ha valami nem tetszett, vagy nem próbáltam megmagyarázni az egyértelműt. Sose értem igazán, hogyha valaki valami teljesen nyilvánvalót kimond a kormánnyal kapcsolatosan, akkor miért kell Gyurcsányt, MP-t, MZP-t, Soros bácsit meg Brüsszelt előhúzni mikor nem is erről szólt a kérdés, szerintem még egy ellenzéki is tisztában van azzal hogy pl Gyurcsány csomó dolgot elkúrt, de ez nem validálja azt, hogy a Fidesznek is el kéne. Vagy ez most egy ilyen óvódás játék, hogyha Sanyika megütötte Sárikát akkor az teljesen okés, ha Pistike is megüti?
"Ennel rosszabb lenne ha mas lenne a vezeto" vagy "kamu az egesz amit mondanak rola, propaganda az ellenzek altal".
ma 10:01
2/6 anonim válasza:
Mert végtelen hosszú lenne.
ma 10:02
3/6 anonim válasza:
Azt kellene megértenie a mindenkori ellenzéknek, hogy nagyon sokan vannak az országban, akik megélhetési szavazók. Nem azért szavaznak a kormányra, mert egyet értenek vele, vagy mert nem látják a hibákat. Ismerek sokat, akik ugyanúgy tisztában vannak, sőt érintettek is sok esetben azzal, ami az országban történik. Ők is járnak korházba, ők is ülnek vonaton, ők is fizetésből élnek és abból vásárolnak. A probléma ott van és ezt kellene már megértenie az ország nem kormánypárti részének és valamilyen megoldást találni rá, hogy ezek az emberek a NERtől kapják a fizetésüket! És ez nem, csak a médiában, vagy a politikában van jelen, hanem a teljes vidéki Magyarországon. Az utolsó putrifalván, senki más sincs, csak a helyi Lölő, ahová el tudsz menni dolgozni. Erre kellene valamiféle alternativát kitalálni és nem tovább okolni őket.
ma 10:05
4/6 anonim válasza:
Mert akkor tükörbe kellene nézniük és szembesülniük kellene fidesz bűneivel.Akkor pedig rájönnének,hogy ennek a történelmi bűnnek ő is részesük voltak.
Az elmúlt 14-15 évben Magyarság számára történelmi lehetőség volt hogy felzárkózzunk a nyugathoz.
Ömlöttek hazánkba az EUs pénzek.
Csak hát a döbrögi telhetetlen és nagy is a családja.
Történelmi bűnt követett el a fidesz,hogy ezzel a hatalmas lehetőséggel,anyagi lehetőséggel nem élt.
És nyugat helyett Kelet felé rugdosta az országunkat.
Ez egy történelmi bűn amiben a fidesz szavazók is bőven kivették a részüket.
ma 11:44
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Lehet vagy épp lehet hogy nem túl dramatikus kijelentés ez részemről, de egyébként legbelül ez borzasztóan elkeserít, és feldühít hogy ezt nem látják át páran, hogy ebből az országból mi mindent ki lehetett volna hozni főleg 2010 után mikor megnyíltak a csapok, de addig itták ki a káderek a nedűt belőle jogtalanul, hogy el kellett ezt zárni, és ezért is azok vannak hibáztatva, hogy miért zárták el akik egyáltalán kinyitották nekünk... Végtelenül elkeresítő, és egyre jobban érzem hogy gyomoridegem van, hogy még mi fog jönni, és egyáltalán ha lesz más képes lesz-e ezt a rendszert leépíteni legyen az bárki..
ma 11:49
6/6 anonim válasza:
Ott van például a lombkorona sétány,ami egy fideszes polgármester telkére épült EUs pénzből,csak hát fa nincs azon a telken.
Vagy ott van a zenélő út ami 1,8 milliárdból épült ( egy vállalkozó szerint 1,8 millió forintból ő megtudta volna csinálni és akkor már haszna is van rajta)
Különben azt a zenélő utat most akarják elbontani mert kiderült zavarja az ott élőket.
Vagy az EUs pénzekből az alföldre épített kilátók ügye ( az aztán kellett)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!