Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted milyen eredményt...

Szerinted milyen eredményt fog elérni a Tisza Párt a 2026-os ogy választáson? Jobbat vagy rosszabbat, mint 22-ben az Ellenzéki Összefogás?

Figyelt kérdés

Összefogás: 1 947 331 szavazat, 19 elnyert egyéni körzet.

Én szerintem a Tisza rosszabbul fog szerepelni, azon sem lepődnék meg, ha egy egyéniben sem tudna majd nyerni. Vidéken nem bír el majd a fidesszel, Pesten meg a balosokkal. Utóbbi helyeken lehet a Tisza és a balosok kioltják egymást és a fidesz lesz a nevető harmadik.

Remélem persze, hogy nem lesz igazam, de most így érzem. Ti hogy látjátok? Mennyit tippeltek a Tiszának, össz szavazat és egyéniben is?

jan. 24. 07:14
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

"Most viszont érdemes lesz, tömeges elfordulást tapasztaltam a fidesztől minden platformon"

Hol tapasztaltad ezt a tömeges elfordulást?

jan. 24. 15:28
 22/46 anonim ***** válasza:
35%
Inkább hol nem.
jan. 24. 15:35
 23/46 anonim ***** válasza:
Kedves 21-es! Keress a tegnapi kormány infóról videókat youtube-on és nézd meg a kommenteket. Én most kerestem rá csak én most direkt a magyarország kormánya csatornán. Ott például nem volt semmilyen negatív komment. De azért mert le van tiltva a kommentelés😂😂😂😂
jan. 24. 15:42
 24/46 anonim ***** válasza:

ma 15:42

2022-ben volt kb. 2,5 millió szimpatizánsa az ellenzéknek, ennyiből nem lehet megtalálni azt a pár száz / ezer elkeseredett embert aki ilyen kommenteket kezd el írni?

Vagy mondok jobbat, követem Schiffer András facebook oldalát és ott neki szoktak 100-200 lájkos posztjai lenni, szent messiás úr alákommentelt valamit és ő kapott 1000-et. (lehet nem ezek voltak a pontos számok de az arányok kb. jók lehetnek)

Szerinted az van, hogy Schiffer oldalán is ekkora többségben vannak azok akik nem értenek egyet vele vagy az a valószínűbb, hogy ezek a hozzászólások szervezve vannak és erre élvezkednek egyesek, hogy azt mutassák, hogy micsoda elégedetlenség van?

Számtalan időközi volt, tudom a Tisza nem indult de mégis ha ennyire elege van mindenkinek a Fideszből akkor miért nem mindenhol az ellenzéki jelöltek valamelyike nyert? Hogyan tudták Budapesten egy időközin az összes választó 15%-át elvinni, Tolnában a 21%-át, közben meg a kiábrándult Fideszesek, eleve ellenzéki szimpatizánsok a lakosság 40-50%-át teszi ki mégse tudott a felük se elmenni leszavazni valaki másra, mint a Fidesz.

jan. 24. 16:48
 25/46 anonim ***** válasza:

ha fidesz pozitiv kommenteket akartok latni akkor ismerje meg mindenki a pesti sracok .hu-t es nyisson meg egy hirt. Ott lesz 1928 komment a hir alatt, hogy milyen jol csinalta a fidesz meg orban es a kokainos beajult Deutsch Tamas.

Az mar mas kerdes hogy azok a kommentek generaltak, de attol tekintsunk el.

jan. 25. 01:35
 26/46 anonim ***** válasza:

Én most azért elbizonytalanodtam, hogy a Gyurcsánnyal is össze akarnak fogni. Aki háromszor elbukott és 2/3 lett azt el kellene felejteni. A DK csak a túlélésért küzd.

Hatalmasat csalódnék, ha a Tisza összeállna ezekkel.

Én tuti kihátrálnék akkor a Tiszából.

Új és hiteles emberek kellenek!

jan. 26. 18:18
 27/46 anonim ***** válasza:
35%

"Én most azért elbizonytalanodtam, hogy a Gyurcsánnyal is össze akarnak fogni."

Mégis ki a franc?

Honnan veszel ilyen baromságokat, az origóról?

jan. 26. 18:45
 28/46 anonim ***** válasza:
27# Nagy Ervin és Gyurcsány is az összefogásról beszélt már több helyen. Ez nem origós hír.
jan. 26. 19:06
 29/46 anonim ***** válasza:
Én is láttam Nagy Ervintől azt a riportot ahol erről beszélt.
jan. 26. 19:07
 30/46 anonim ***** válasza:

A DK-nak nincs más választása, kénytelen MP-hez csatlakozni, ha túl akarja élni. Szerintem hagyni kellene egyedül indulni a DK-t és lesz ami lesz.

Csak egyedül szabad indulnia a Tiszának, van éppen elég szavazója, ilyen alkalom nem hiszem, hogy még egyszer lesz, hogy átpártolnak a szavazók a Tiszához.

jan. 26. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!