Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted milyen eredményt...

Szerinted milyen eredményt fog elérni a Tisza Párt a 2026-os ogy választáson? Jobbat vagy rosszabbat, mint 22-ben az Ellenzéki Összefogás?

Figyelt kérdés

Összefogás: 1 947 331 szavazat, 19 elnyert egyéni körzet.

Én szerintem a Tisza rosszabbul fog szerepelni, azon sem lepődnék meg, ha egy egyéniben sem tudna majd nyerni. Vidéken nem bír el majd a fidesszel, Pesten meg a balosokkal. Utóbbi helyeken lehet a Tisza és a balosok kioltják egymást és a fidesz lesz a nevető harmadik.

Remélem persze, hogy nem lesz igazam, de most így érzem. Ti hogy látjátok? Mennyit tippeltek a Tiszának, össz szavazat és egyéniben is?

ma 07:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Most viszont érdemes lesz, tömeges elfordulást tapasztaltam a fidesztől minden platformon"

Hol tapasztaltad ezt a tömeges elfordulást?

ma 15:28
 22/24 anonim ***** válasza:
55%
Inkább hol nem.
ma 15:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Kedves 21-es! Keress a tegnapi kormány infóról videókat youtube-on és nézd meg a kommenteket. Én most kerestem rá csak én most direkt a magyarország kormánya csatornán. Ott például nem volt semmilyen negatív komment. De azért mert le van tiltva a kommentelés😂😂😂😂
ma 15:42
 24/24 anonim ***** válasza:

ma 15:42

2022-ben volt kb. 2,5 millió szimpatizánsa az ellenzéknek, ennyiből nem lehet megtalálni azt a pár száz / ezer elkeseredett embert aki ilyen kommenteket kezd el írni?

Vagy mondok jobbat, követem Schiffer András facebook oldalát és ott neki szoktak 100-200 lájkos posztjai lenni, szent messiás úr alákommentelt valamit és ő kapott 1000-et. (lehet nem ezek voltak a pontos számok de az arányok kb. jók lehetnek)

Szerinted az van, hogy Schiffer oldalán is ekkora többségben vannak azok akik nem értenek egyet vele vagy az a valószínűbb, hogy ezek a hozzászólások szervezve vannak és erre élvezkednek egyesek, hogy azt mutassák, hogy micsoda elégedetlenség van?

Számtalan időközi volt, tudom a Tisza nem indult de mégis ha ennyire elege van mindenkinek a Fideszből akkor miért nem mindenhol az ellenzéki jelöltek valamelyike nyert? Hogyan tudták Budapesten egy időközin az összes választó 15%-át elvinni, Tolnában a 21%-át, közben meg a kiábrándult Fideszesek, eleve ellenzéki szimpatizánsok a lakosság 40-50%-át teszi ki mégse tudott a felük se elmenni leszavazni valaki másra, mint a Fidesz.

ma 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!