Szerinted milyen eredményt fog elérni a Tisza Párt a 2026-os ogy választáson? Jobbat vagy rosszabbat, mint 22-ben az Ellenzéki Összefogás?
Összefogás: 1 947 331 szavazat, 19 elnyert egyéni körzet.
Én szerintem a Tisza rosszabbul fog szerepelni, azon sem lepődnék meg, ha egy egyéniben sem tudna majd nyerni. Vidéken nem bír el majd a fidesszel, Pesten meg a balosokkal. Utóbbi helyeken lehet a Tisza és a balosok kioltják egymást és a fidesz lesz a nevető harmadik.
Remélem persze, hogy nem lesz igazam, de most így érzem. Ti hogy látjátok? Mennyit tippeltek a Tiszának, össz szavazat és egyéniben is?
Még majdnem másfél év van a választásig, lehetetlen megmondani.
Jelen állás szerint a közvéleménykutatások átlaga 40-38% a Fidesznek, de mivel a Tiszának egyelőre nincs érdemi jelenléte egyéni körzetekben, sima 2/3-ot mondanék a Fidesznek.
És még nem vagyunk benne a kampányban. 2025 karácsonya után a Fidesz szét fog szpemmelni minden felületet és majd hozzávágja a lakossághoz a világ minden kincsét.
15) azért remélem nem szavazol le a Fideszre? xD
Nem tudom, igazából nekem sokkal jobb érzésem van de értem az érveidet is. Szerintem nyár óta is volt jópár botrány, ami a Tisza malmára hajtotta a vizet. Vedd azt, hogy az EP-n nem volt kötelező a Tiszára szavazni én sem így tettem, de 26-ban más lesz a helyzet. Aki kormányváltást akar az leszavaz a Tiszára akár befogott orral is majd lesz ami lesz.
"azért remélem nem szavazol le a Fideszre? xD"
Az a baj hogy ez nem vicc
Szerintem aki úgy kezdi hogy "úgyse nyernek" az biztosra vehető hogy nem is szavaz azokra.
Helyette vagy nem is szavaz, vagy inkább a kormánypártra mert "úgyis ők nyernek"
Dehogy, a Tiszára fogok szavazni, múltkor is így tettem. Meg 22-ben is leszavaztam az összefogásra.
"Aki kormányváltást akar az leszavaz a Tiszára akár befogott orral is"
Ez 22-ben is így volt, csak Tisza helyett összefogással, aztán látjuk mi lett. Vajon azóta többen lettek a kormányváltást akarók? Én nem érzem a kormányváltó hangulatot.
Kérdező 2022-ben többedmagammal el se mentem szavazni. Annyira reményteli volt a politikai helyzet akkoriban.
Most viszont érdemes lesz, tömeges elfordulást tapasztaltam a fidesztől minden platformon
Nem csak a bizonytalanok aktivizálják magukat, hanem mint látom korábbi fidesz szavazók támogatják a tisza pártot.
Nem véletlenül indult így be a politikai élet, be van zsongva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!