Egyezik a politikai nézetetek a párotokkal? Hogy élitek ezt meg?
Mi mindketten szélsőjobbosok vagyunk, és én személy szerint baromira élvezem, hogy van egy ember, akivel nyugodtan lehet cigányozni :D
El nem bírnám képzelni az életemet pl egy kő MSZP-ssel.
én rühellem a politikát ne haragudj... de volt vagy 20 csajom de egyikről se tudom milyen párti volt bocs :D
nekem a haverom szokott mindig politizálni de olyankor mindig terelem a témát...
Szia!
Szerintem egy kapcsolatban nem a politika játszik nagyobb súlyt. Személy szerint nem érdekel, hogy a párom milyen "párthoz" tartozik, kikre szavaz. Az az ő személyes joga és dolga. Nekem fura, hogy: "El nem bírnám képzelni az életemet pl egy kő MSZP-ssel." --> Honnan tudod, hogy a jövőben épp nem egy ilyen nézetű emberbe szeretsz bele? Ne a politika határozza meg a párkapcsolatod, mert nem biztos, hogy boldog leszel!! 30/N.
A cigányozás hálisten nem szélsőjobbos dolog, minden józan ember Magyarországon tisztában van a helyzettel, nemrég pont röhögtem hogy valami román vezető őszintén beszélt a cigányok viselkedéséről, aztán jól kirekesztőnek nevezték a naaaaagy EU-ban. Érdekes módon Franciaországból is zsuppolják vissza őket, Finnországban meg Olaszországban is gyűlölik mind.
Amúgy nekem nincs politikai nézetem, nekem világnézetem van. Az meg nagyjából egyezik. A politika az meg csak politika. Rühellem a pártokat, rühellem a demokráciát, szívem szerint királyt ültetnék (nem, nem VÁLASZTANÉK).
Egyezik!
Egységesen, magasról, vastagon leszarjuk azt mindketten, amit Magyarországon politikának csúfolnak, - a színjátékban résztvevő összes szélhámossal egyetemben.
Ha meglátjuk valamelyik pofáját a médiában, már "lapozunk is"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!