Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mások szerint is vicces?

Mások szerint is vicces?

Figyelt kérdés

A mai bombariadók közben ránéztem a Fb-ra, és nem tudtam eldönteni, hogy az ismerőseim fele szimplán szánalmas vagy vicces.

Rögtön rakták ki a nagy kérdéseket - partszimpatiatol fuggően persze - a fideszesek MP-t gyanusitottak, a tobbiek meg Orbánt. Tényleg ennyire egybites tarsadalomban élünk? És ezek a táborok szokták birkanak nevezni a másikat, holott ugyanazt az agyhalott szintet produkalja az összes.

ma 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Tényleg.
ma 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Amíg egymást támadják az emberek és nem a jelenlegi vezetőket, addig jókat röhögnek orbánék lázárék mészárosék szijjartoek a jachtukon.
ma 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
2# jaaa, de a szöveget sem tudtad értelmezni... szerintem te minden éjjel ezzel álmodsz 😷
ma 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, inkább szomorú.
ma 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Tanulmányozd a te érvelési hibád című oldalt.

Az egyik valós felvetés hiszen minden választás a rettegésre alapozták, a másik meg trollkodás.

Nagyon is okos nép vagyunk, hiszen egy gázszerelő 1 billó forintot gyűjtött 14 év alatt, ez olyan mint a népmeséink. Igaz hogy a rendszer minden tehetséges embert elüldözött a hazájából pl. Soros György, és a feltalálóink, aki nélkül Windows rendszer sincs, nemhogy okos telefon, igen a matematikusaink,fizikusaink a Basic nyelvet magyar ember írta ez volt a C64 számítógépen. De látod ők nem lettek billiomosok, hiába a tudás.

ma 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!