Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elkezdődött egy lassú átállás?...

Elkezdődött egy lassú átállás? A Fidesz elitje elkezdett kiszólni, kikacsintgatni a fideszes kánonból?

Figyelt kérdés

Majka is, majd most Hajdu Péter is. Előtte Fábry is. Lázár is tett már óvatos megjegyzéseket.

Ezek tényleg ennyire be vannak szarva?

jan. 23. 14:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"De az első három nem is politikus.

A média, meg a sztárok mindig a mindenkori hatalmat szolgálják."

Nem mondtam hogy csakis politikusok. Azt mondtam a Fidesz elitje. Ezzel azokra a kormánybarát, a fideszre előtte soha rosszat nem mondó, inkább csak azt pozitív színben feltüntető vagyonos nyaloncokra utaltam akik nyakig vannak Orbán seggében.

jan. 23. 14:53
 12/19 A kérdező kommentje:

"Mi af*szról kuruztyolsz kérdező???

[link]

Hajdú Péter: Jelenleg nem látok jobb alternatívát Orbán Viktornál

24.hu"

Nem tudom végignézted e a 444 es interjút. Ott sokszor egyébként egymásnak teljesen ellentmondó állításokat is tett. Ugyanebben az interjúban mondta azt is hogy "26-ra ez amit a fidesz most csinál az nagyon kevés lesz"

jan. 23. 14:56
 13/19 A kérdező kommentje:

"Mi af*szról kuruztyolsz kérdező"

Egyébként ideges vagy? Mi a baj? Miért kell káromkodni?

Nem bántottalak én téged :)

Relax :)

jan. 23. 14:57
 14/19 A kérdező kommentje:

"8, ahhoz képest, hogy dől a rendszer, 3 időköziből, 3at nyertek 2 héten belül."

Én megnyertem a rövidtávú sprint futás bajnokságot, szóval nagyon jól tudok futni.

Az igaz hogy a szomszéd Marika néni vett részt a versenyen meg a minden reggel 3 munkásaktimelt magába öntő Józsi bácsi. Ja és úgy is nyertem hogy amúgy fele olyan gyors voltam mint korábban.

Lefordítom neked magyarra.

A Tisza az ellenzéket teljesen felporszívózta. 0 azaz zero esélye volt bármelyiknek is a fidesz ellen. Így ebben a formában minden eddiginél nagyobb győzelmet hírdetni az minimum meggondolatlanság de inkább hétcímeres ökörnek kell lenni hozzá hogy ezt komolyan elhidd.

A Tisza taktikai megfontolasból nem indult ezeken. Szerintem abszolút jól tette. Annak semmi értelme nem lett volna hogy kb egyetlen darab képviselővel bejut a parlamentbe és akkor már azzal lehet szétszedni. Sokkal előnyösebb továbbra is a rendzseren kívülinek maradnia és onnan politizálni mindent vagy semmit alapon. Szerintem ez jó fényt vet rá. Nincs kompromisszum, nem fognak részt venni abban a bábszínházban. Vagy leváltja a fideszt vagy az is eltakarodik. Ennyire egyszerű a képlet.

jan. 23. 15:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Hogy is volt az kedves kérdező? Házról, házra? Tégláról, téglára?

Egy időközi, nem fontos annyira?

A fidesz 2006 őszétől, valahogy mindent meg tudott nyerni ebben az országban, most az ország kormányváltásra készülő politikai közössége, meg nem tartja fontosnak elindulni egy időközin, ahol be tudnának kerülni a parlamentbe? Hát...

jan. 23. 15:20
 16/19 A kérdező kommentje:

"Hogy is volt az kedves kérdező? Házról, házra? Tégláról, téglára?"

Miért gondolod hogy amúgy engen érdekelnek akár a Tisza vagy bármelyik párt marketing lózungjai. Tényleg engem kérsz számon és az általam elmondottakat ezzel tudod szembeállítani hogy a Tiszának van egy ilyen egy ilyen jól hangzó lózungja? Talán még az értelmes Fideszesek is teljesen immunisak a fidesz hasonló retorikai elemeire. Most ez tipikusan ez a "nagyot akartál fingani, csak befostál"

jan. 23. 15:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert Te tetted fel a kérdést és Te kardoztál a Tisza párt mellett.
jan. 23. 15:40
 18/19 A kérdező kommentje:

"Mert Te tetted fel a kérdést és Te kardoztál a Tisza párt mellett."

Egy beszélgetés alakult ki amiben reagáltam a válaszokra, természetesen a magam véleményét is elmondtam. Ha vitatkozni akarsz vele akkor semmitmondó okvetetlenkedés helyett, meg az helyett hogy politikai lózungokat puffogtatsz (ami akár a Tiszáé is lehet, mert sajnos minden pártnak vannak mert a hülyéket is meg kell szólítani) te is szálazd szét és érvelj válaszolj arra amiben nem értesz egyet. Én úgy gondolom külön-külön megtettem minden felvetésedre :) Bár úgy tűnik érdemtelen vagy a vitára ha ennyit sikerült leszűrnöd hogy "kardoskodom a Tiszáért"

jan. 23. 15:47
 19/19 A kérdező kommentje:
Ha valaki nekem a Fidesz mellett érvel akkor sem azaz első ami beugrik nekem róla hogy látja a "repülőrajtot" meg a "csodálatos év vár ránk". Mert mint ahogy mondtam az ott is meg a tiszában is meg mindenhol a hülyéknek szól. Ha te nem sorolod magad közéjük akkor miért ezekbe kapaszkodsz?
jan. 23. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!