Elkezdődött egy lassú átállás? A Fidesz elitje elkezdett kiszólni, kikacsintgatni a fideszes kánonból?
Majka is, majd most Hajdu Péter is. Előtte Fábry is. Lázár is tett már óvatos megjegyzéseket.
Ezek tényleg ennyire be vannak szarva?
"De az első három nem is politikus.
A média, meg a sztárok mindig a mindenkori hatalmat szolgálják."
Nem mondtam hogy csakis politikusok. Azt mondtam a Fidesz elitje. Ezzel azokra a kormánybarát, a fideszre előtte soha rosszat nem mondó, inkább csak azt pozitív színben feltüntető vagyonos nyaloncokra utaltam akik nyakig vannak Orbán seggében.
"Mi af*szról kuruztyolsz kérdező???
Hajdú Péter: Jelenleg nem látok jobb alternatívát Orbán Viktornál
24.hu"
Nem tudom végignézted e a 444 es interjút. Ott sokszor egyébként egymásnak teljesen ellentmondó állításokat is tett. Ugyanebben az interjúban mondta azt is hogy "26-ra ez amit a fidesz most csinál az nagyon kevés lesz"
"Mi af*szról kuruztyolsz kérdező"
Egyébként ideges vagy? Mi a baj? Miért kell káromkodni?
Nem bántottalak én téged :)
Relax :)
"8, ahhoz képest, hogy dől a rendszer, 3 időköziből, 3at nyertek 2 héten belül."
Én megnyertem a rövidtávú sprint futás bajnokságot, szóval nagyon jól tudok futni.
Az igaz hogy a szomszéd Marika néni vett részt a versenyen meg a minden reggel 3 munkásaktimelt magába öntő Józsi bácsi. Ja és úgy is nyertem hogy amúgy fele olyan gyors voltam mint korábban.
Lefordítom neked magyarra.
A Tisza az ellenzéket teljesen felporszívózta. 0 azaz zero esélye volt bármelyiknek is a fidesz ellen. Így ebben a formában minden eddiginél nagyobb győzelmet hírdetni az minimum meggondolatlanság de inkább hétcímeres ökörnek kell lenni hozzá hogy ezt komolyan elhidd.
A Tisza taktikai megfontolasból nem indult ezeken. Szerintem abszolút jól tette. Annak semmi értelme nem lett volna hogy kb egyetlen darab képviselővel bejut a parlamentbe és akkor már azzal lehet szétszedni. Sokkal előnyösebb továbbra is a rendzseren kívülinek maradnia és onnan politizálni mindent vagy semmit alapon. Szerintem ez jó fényt vet rá. Nincs kompromisszum, nem fognak részt venni abban a bábszínházban. Vagy leváltja a fideszt vagy az is eltakarodik. Ennyire egyszerű a képlet.
Hogy is volt az kedves kérdező? Házról, házra? Tégláról, téglára?
Egy időközi, nem fontos annyira?
A fidesz 2006 őszétől, valahogy mindent meg tudott nyerni ebben az országban, most az ország kormányváltásra készülő politikai közössége, meg nem tartja fontosnak elindulni egy időközin, ahol be tudnának kerülni a parlamentbe? Hát...
"Hogy is volt az kedves kérdező? Házról, házra? Tégláról, téglára?"
Miért gondolod hogy amúgy engen érdekelnek akár a Tisza vagy bármelyik párt marketing lózungjai. Tényleg engem kérsz számon és az általam elmondottakat ezzel tudod szembeállítani hogy a Tiszának van egy ilyen egy ilyen jól hangzó lózungja? Talán még az értelmes Fideszesek is teljesen immunisak a fidesz hasonló retorikai elemeire. Most ez tipikusan ez a "nagyot akartál fingani, csak befostál"
"Mert Te tetted fel a kérdést és Te kardoztál a Tisza párt mellett."
Egy beszélgetés alakult ki amiben reagáltam a válaszokra, természetesen a magam véleményét is elmondtam. Ha vitatkozni akarsz vele akkor semmitmondó okvetetlenkedés helyett, meg az helyett hogy politikai lózungokat puffogtatsz (ami akár a Tiszáé is lehet, mert sajnos minden pártnak vannak mert a hülyéket is meg kell szólítani) te is szálazd szét és érvelj válaszolj arra amiben nem értesz egyet. Én úgy gondolom külön-külön megtettem minden felvetésedre :) Bár úgy tűnik érdemtelen vagy a vitára ha ennyit sikerült leszűrnöd hogy "kardoskodom a Tiszáért"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!