Kire fogtok szavazni 2026-ban? Én egyértelműen a Fideszre. Hajrá Fidesz!!
Figyelt kérdés
jan. 22. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Tisza
Dk
26 szavazat
2/9 anonim válasza:
Szerintem addigra levonul a Tiszán az "árhullám", és nem lesz
"árad a TISZA" idiótaság sem.
3/9 PMC Wagner válasza:
Miert csak ez a három lehetőség van?
4/9 anonim válasza:
Listan MKKP
egyeniben a tisza jeloltjere
5/9 anonim válasza:
"Listan MKKP
egyeniben a tisza jeloltjere"
Én ugyan nem osztom meg a szavazatom, de tisztellek a bölcs ellenzéki szemléletedért. Hogy képes vagy belátni hogy ugyan gondolom utálod a tiszát, de az egyéni körzeteket nekik kell vinniük ha kormányváltást akarunk.
A kedvenc meg mehet a listában
6/9 A kérdező kommentje:
Csak itt a gyakorin vezet a Tisza, de 2026-ban majd látni fogjátok a Fidesz 2/3-ot
jan. 22. 19:01
9/9 jpeacefuler válasza:
Nem kell lovagolni ezen a kérdésen, felesleges. '26-ban eldől. Szerény véleményem szerint marad ez a felállás, de ki ahogy érzi és ki miben bízik. Menni kell majd szavazni, a többség döntését meg el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!