Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz megint azt hazudta...

Fidesz megint azt hazudta hogy tegnapelőtt leszedte Trump Rogánt a korruptak listájáról. Mikor hagyják abba a hazudozást?

Figyelt kérdés
Mindannyian tudjuk hogy Donald Trump Magyar Péter rajongó.
jan. 22. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Abba hagyni nem fogják én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet hitelesebben hazudni? Úgy értem miért nem minőségi hazugságot kapunk az adónkért?
jan. 22. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
15%

Mert ez egy gazdasági vállalkozás és abba nem öntenek pénzt, ami felesleges. Nem a propagandán, az embereken múlik.

jan. 22. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Bezzeg azt még nem hozták le, hogy megfenyegették az oroszokat és szankcionálni akarják őket
jan. 22. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván nem fogja leszedi azt a patkányt, onnan tudod hogy a fidesz hazudik ha kinyitják a szájukat.

Off de Trump Magyar Péter rajongó? Tudtommal nem formált eddig se negatív se pozitív véleményt róla, én abban is kételkedek hogy Trump tisztában van a létezésével.

jan. 22. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

"Mindannyian tudjuk hogy Donald Trump Magyar Péter rajongó."

Lehetséges, hogy ezt egyedül csak én nem tudnám?

Vagy esetleg Trump sem tudja?

jan. 22. 12:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem felvilágosították Trumpot arról, hogy ki Rogán, és ezután Magyar Péterről is beszámoltak neki. Ezért nem adott kegyelmet Rogánnak, mert Magyar Péterrel jóban akar lenni amikor megnyeri jövőre.
jan. 22. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A Fidesz hívői mindent elhisznek akkor is, ha az egyértelműen nem igaz.
jan. 22. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
7# Ebben pont olyanok, mint a többi "hívő".
jan. 22. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!