Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A NER időszakának legalacsonya...

A NER időszakának legalacsonyabb szintjén áll a fidesz támogatottsága?

Figyelt kérdés

Január elején a biztos szavazók 45 százaléka a TISZA Pártot támogatta, 36 százalékuk a Fidesz-KDNP-t.

[link]

#kutatás #Ida #kelet-nyugat #Orbán #Magyar Péter #Korrupció vagy tisztelet és szabadság!
jan. 21. 22:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%

8

"És így nyerik sorban az időköziket. Képzeld, mi lesz, ha majd magasabb lesz a támogatásuk ezeknél a kamu kutatóknál is..."

Úgy nyerik, hogy az ellenzéki párt el sem indult egyiken sem.. bro pls ne nyomd fullba....xD

jan. 21. 23:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Aki még ma is 'xD'-t ilyen formába használ, az 1, tini, felesleges vele politikáról vitázni vagy 2, 25-30 év közötti alkoholista segédmunkás, aki 16 éves csajoknak írogat facebookon. Szintúgy felesleges vele politikáról vitázni. Így vagy úgy, nagyon hiteltelen.
jan. 22. 09:23
 13/19 anonim ***** válasza:

9

"Nagyon nagy dicsőség egy 0-4% os ellenzéket "bucira verni" "

Látom nehéz a szövegértés. 2025-ben időközin, alacsony részvétel(fele) mellett a Fidesz a 2024-es EP választáson/ önkormányzatin elért eredményének a kétharmadát hozta. A 2024-es EP választáson ott volt a Tisza is és őket is 15%-kal verték. (44,8 vs. 29,6)

"Tolnai választásból te nagyon semmilyen következtetést ne vonj le,"

Hány Tiszás maradhatott otthon? 2014 óta időköziken átlagban 40% volt a részvétel, ha a januári időköziket nézzük a 33,5%-nál nem nagyon volt jobb.

Ha mondjuk átlagos lett volna a részvétel az 3700 + szavazatot igényelt volna. Ha rekord 45%-os részvétel lett volna az további 6500 szavazatot jelentett volna.

Ez azért nekem még eléggé messze van a 12000 szavazattól amit a Fidesz kapott még akkor is ha feltételezed, hogy Mi Hazánkosok vagy DK-sok egy része átszavazott volna.

10

"Nem zavar, hogy a budapesti időköziről pofáztál a 3. válaszodban és arra reagálva pofáztam én is "

Tudsz görgetni? Mert amit linkeltem az az összes időközi volt és a kettőt tudtál volna görgetni akkor megnézhetted volna, hogy a Budapesti időközin nem indul a DK. Szóval talán jó lenne olyanról pofázni amivel minimálisan képben vagy. :)

jan. 22. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:

12

Ha valamit mondani akarsz, akkor mond, de ne picsogj a frusztrációidról fölöslegesen boomer.. ;)

jan. 23. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:

13

"Látom nehéz a szövegértés. 2025-ben időközin, alacsony részvétel(fele) mellett a Fidesz a 2024-es EP választáson/ önkormányzatin elért eredményének a kétharmadát hozta. A 2024-es EP választáson ott volt a Tisza is és őket is 15%-kal verték. (44,8 vs. 29,6)"

Még mindig a januári időközi a téma és nem a 2024-es EP...jó reggelt kívánok xD

Mellesleg az EP és a mosani időközin eltelt fél év... azóta kicsit változott az erőviszonyok...pont úgy mint, ahogy a forint is...

"Hány Tiszás maradhatott otthon? 2014 óta időköziken átlagban 40% volt a részvétel, ha a januári időköziket nézzük a 33,5%-nál nem nagyon volt jobb.

Ha mondjuk átlagos lett volna a részvétel az 3700 + szavazatot igényelt volna. Ha rekord 45%-os részvétel lett volna az további 6500 szavazatot jelentett volna.

Ez azért nekem még eléggé messze van a 12000 szavazattól amit a Fidesz kapott még akkor is ha feltételezed, hogy Mi Hazánkosok vagy DK-sok egy része átszavazott volna."

Ha... volna.... talán....esetleg... én is ny HA nyertem volna a lottón...TALÁN itt se VOLNÉK...xD

Szépen leírod, hogy fingod sincs mi a valós helyzet, hogy a képletben nem szerepel a legerősebb ellenzék.

"Budapesti időközin nem indul a DK. "

SINKOVICS MILÁN volt az MSZP-DK jelöltje....szivi boomer ;)

jan. 23. 13:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, de lesz még lejjebb is, vége van!
jan. 23. 18:03
 17/19 anonim ***** válasza:

"Még mindig a januári időközi a téma és nem a 2024-es EP...jó reggelt kívánok xD

Mellesleg az EP és a mosani időközin eltelt fél év... azóta kicsit változott az erőviszonyok"

A Fidesz hanyatlását / Tisza áradását csak az előző eredményeikhez képest lehet értelmezni, már ha tényleg érdekel a valóság és nem csak a saját hülyeséged akarod tolni, utána meg majd 26-ban csodálkozni az eredményen.

2024-ben EP választáson a Fidesz Budapest 03. kerület 06. számú egyéni választókerületében 1204 szavazatot tudott egy kb. 65%-os részvétel mellett.

2025-ben időközin 804 szavazatot tudtak egy 33%-os részvétel mellett.

Nekem ebből pont az látszik, hogy a Fidesz támogatottsága semmit se változhatott, sőt akár még erősödhettek is Budapesten. Ez meg nagyon nincs összhangban azzal amit egyes "kutatók" mérnek.

"Ha... volna.... talán....esetleg"

Nincs olyan reális forgatókönyv ami alapján a Tisza megszorongatta volna a Fideszt, márpedig ha országosan már 9%-kal vezet a Tisza akkor az azt jelentené, hogy pár százalékkal van csak lemaradva Tolna 2-ben.

Ebből nekem az jön le, hogy talán a függetlenobjektív közvéleménykutatók nem annyira függetlenek és objektívek.

"SINKOVICS MILÁN volt az MSZP-DK jelöltje."

Sinkovics függetlenként indult. A MSZP támogatta (bár azért nem volt ez nagy dobra verve), a DK meg nem indított rá senkit, ahogy a Momentum, LMP, ... többi párt se, mert volt egy olyan megegyezésük, hogy időközin az indíthat akihez tartozott az akinek a helyére be lehet jutni.

Szóval így azért eléggé erős megfogalmazás az, hogy az MKKP jobb eredményt ért el, mint a DK aki nem is kampányolt senki mellett se.

jan. 23. 22:35
 18/19 anonim ***** válasza:

"A Fidesz hanyatlását / Tisza áradását csak az előző eredményeikhez képest lehet értelmezni, már ha tényleg érdekel a valóság és nem csak a saját hülyeséged akarod tolni, utána meg majd 26-ban csodálkozni az eredményen."

Jelenleg 1 választás volt, ahol a Fidesz és a Tisza indult egyszerre, az a 2024-es EP választás, hiába próbálod fullban nyomni azt a kreténséget, hogy a Fidesz a mostani időközin a Tiszát is verte...jelzem nem tudom hanyadjára, a Tisza nem...indult....az időközin....nincs...mit....össze...hason...lítani....

"Nekem ebből pont az látszik, hogy a Fidesz támogatottsága semmit se változhatott, sőt akár még erősödhettek is Budapesten."

A III. kerületi időközi választásból vonod le, hogy a Fidesz Budapesten erősödött? xD xD xD xD Bro...meg van az a hír, hogy a III. kerületben a balos polgit meg helyettesén lecsukták korrupcióért? :) Öreg hiba egy kerületi helyzetet budapesti szintűre értékelni.

"országosan már 9%-kal vezet a Tisza akkor az azt jelentené, hogy pár százalékkal van csak lemaradva Tolna 2-ben."

Honnan vetted ezt, hogy 9%-kal vezet a Tisza a Fidesz előtt? Mert ez iszonyat nagy baromság....Tolnát nem kell elemezgetni meg számolni, hisz már most kijelenthető, hogy 2026-an is a fidesz nyeri...

Tolna megye, ahogy Bács-Kiskun megye is tele van aprófalvakkal meg tanyavilággal, rengeteg aluliskolázott szavazókkal és idős internetet nem használó lakossággal. Ez a Fidesz szavazóbázisa meg fellegvára.

Sinkovics Milán az MSZP és a DK közös jelöltje volt, MSZP-s emberke, aki a saját pártjának a b.lfaszkodása miatt nem indulhatott a pártja színeiben, ettől még a kerületi kampányban meg rendezvényeken rendre ott voltak a DK-s prominens budapesti politikusai segíteni mint pl. Oláh Laller meg Gy. Német Bözsi az Óbudai piacon meg a Flórián plázánál.

jan. 24. 00:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg megy még lejjebb is, a munkáshitel, a minimálbér "emelés", és a többi inflációt tovább növelő nemzetrontó baromkodásuk ellenére.
jan. 27. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!