Fideszesek, 5 és fél óra Oroszország békét köt Ukrajnával, s elkezdik a kivonulást, illetve megszületik a békedoktrina, hogyan ünneplitek meg a békét?
Figyelt kérdés
tegnap 13:31
2/11 anonim válasza:
90 napon belül kötnek megállapodást. Ez lehet holnap, meg lehet március végén is. Legyen minél hamarabb!
3/11 anonim válasza:
Hűtöm is be a söröm, 5 óra pont elég, hogy megfelelő hőfok legyen.
4/11 Dongaben válasza:
Én már ittam a békére többször is, pedig MHM-es vagyok, nem poszt-kommunista Fideszes.
Olyan béke lesz, mint Ukrajna történelmében mindig.
Majd valaki, aki ráér, az legyen szíves kiszámolni a hivatalosan hozzáférhető adatokból, hogy mennyit kapott Ukrajna az EU-tó, és az USA-tól, hogy ezt elérje.
5/11 anonim válasza:
"90 napon belül kötnek megállapodást."
Eddig azt hazudtátok, hogy 24 óra. Döntsétek már el.
6/11 anonim válasza:
5# mi ilyet nem állítottunk, azt Trump mondta, ráadásul akinek van egy kis józan paraszti észe, tudhatná, hogy nem szó szerint kell érteni...de te mivel szándékosan félre akarod érteni, ezért azt javasoljuk, hogy kezdj téglákat gyűjteni, méghozzá nagyon sokat, ha már ugyebár " visszaveszitek" a hazánkat " tégláról téglára 🤔🤔🤔
8/11 anonim válasza:
Miért nem tud a fidesz hitelesebben hazudni?
9/11 Dongaben válasza:
Üdv DK-s,
Nem adtad fel. Ez jó. :)
A "Forrás" szerintem a 3. szomszéd Panka néni, aki Rozikától hallotta, akinek a "Tótzsiga" Maris mondta... Tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!