Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi az oka annak,...

Szerintetek mi az oka annak, hogy a Tisza ennyivel sikeresebb mint a Mi hazánk ? (vagy bármely másik ellenzék?)

Figyelt kérdés

jan. 21. 01:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
64%

10, erre mondtam, hogy vannak témák, amiben igazuk van, mégis a teljes kommunikációjukat nézve, megosztó és kirekesztő és ez sokaknak nem, hogy nem szimpatikus, hanem egyenesen taszitó.

A könyvdarálás, számomra egy vörös vonal volt. Kultúrált ember, ilyet nem tesz, akármi is történik az országban, nekem ez egy olyan pont volt a magyar politikatörténelemben, amit sosem fogok elfelejteni és sosem fogom megbocsájtani.

jan. 21. 06:52
 12/30 anonim ***** válasza:
21%
Ezt honnan veszed? A Mi Hazánk mindenütt előzi a Tiszát.
jan. 21. 07:39
 13/30 anonim ***** válasza:
55%

Én csak azt tudom, hogy én miért nem szavaznék a Mi Hazánk-ra, a Tiszára viszont igen.

Pl. az oltásellenesség. Vagy hogy egyszer Toroczkai úgy adta elő az Ungváron történteket, hogy abból kiderült hogy vagy őket is Putyin pénzeli vagy vészesen alulinformált.

jan. 21. 08:06
 14/30 anonim ***** válasza:
57%
Talán az, hogy tudjuk, hogy a mi tanyánk egy fidesz fiókpárt, na meg hogy az ellenségünk, puttyantó imádói.
jan. 21. 08:55
 15/30 anonim ***** válasza:
32%

Honnan tudod? Ilyen nyilvánvaló titok, vagy mi? Ilyen hülyeségeket ki talál ki, hogy fiókpárt?

Szövetséges párt lehet.

Mi értelme a fiókpártnak mondjuk egy szövetséges párttal szemben?

jan. 21. 10:38
 16/30 anonim ***** válasza:
47%

Magyar Péter csak kritizálni tud, de azt nagyon.

A Mi hazánknak viszont határozott egyéni álláspontja van. Drasztikus megoldásokat ígérnek, amik viszont visszarettentik az átlagembereket.

jan. 21. 12:43
 17/30 anonim ***** válasza:
58%

#15 teljesen nyilvánvaló. A lényegben együtt mozognak a fidesszel, a prosti srácokos rostás tibor aka ábrahám róbert hisztikéjén is kint voltak 6 mi tanyánk zászlóval [link]

Tegnap a fideszes trump beiktató bulin is kint voltak a mitanyánkosok, betyársereges ruhásból is volt 4 akit láttam.

Putyin tökét is együtt nyalják, együtt brüsszeleznek, és izraelitáznak leplezetten...

Fiókpárt, egy fidesz által fenntartott teszt párt: bedobnak meredek dolgokat, ha népszerű akkor beleáll a fidesz, és viszi tovább, ha nem akkor semmi köze hozzá a fidesznek...

jan. 21. 14:35
 18/30 A kérdező kommentje:
17-es Ugyan úgy Fideszesk is részt vesznek M.P tüntetéseken, sőt M.P. Fideszes volt. Akkor miért a Mi hazánkot vádolod azzal, hogy fiókpárt, mert néha egyszer kétszer felbukkan velük egy egy fideszes? Érdekes Torockait múltkor a média Gyurcsányal hozta összefügésbe, most akkor mi van?
jan. 21. 22:11
 19/30 A kérdező kommentje:

10-es Oké hogy Dúró Dóra ledarált egy könyvet és hogy ez nem épp elfogadható cselekedett. De azért Magyar Péter rovásán is van sok. Gondolok a telefon lopásra, a hazugságra, hogy vannak kormányt buktató felvételei, és arra hogy befosott az utcán részegen. EZ SEM EGY JÓ POLTIKUSRA VAL

De kemény, hogy sem Gyurcsány sem Orbán sem Torockai, nem fostak be az utcán.....

jan. 21. 22:20
 20/30 anonim ***** válasza:
46%
Túlságosan szélsőséges a MH, és kevés platformon elérhető, és sokan Fidesz zsebpártnak gondolják amiben sajnos van is valami. Toroczkait ambícióit nagyon szeretném hogy valóraváljanak, mármint nem az EU kilépést, meg az ilyen marhaságokat, hanem a gazdasági részét, de sajnos esélytelen nekik valaha is választást nyerni MÉG. Egyébként pont ma gondolkoztam ezen a kérdésen, de sajnos kizárólag "jobboldalra" terelni az embereket mikor népként a demokráciába sok vélemnény oszlik meg szintén problémás.
jan. 22. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!