Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Orbánrezsim belebukik a...

Az Orbánrezsim belebukik a majka videóba ?

Figyelt kérdés
jan. 20. 22:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
már csak 1 évig hallgathatod.
jan. 21. 00:48
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
#11. Nagy a te hited. :D De azért nem baj, ha én már picit szkeptikus vagyok, ugye? :DD
jan. 21. 00:53
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

Mintha eddig bármi esély lett volna a váltásra

Miközben egyszer sem volt:

2014-ben és 2018-ban is egy kettéosztott ellenzékkel eleve reménytelen volt, hiszen a fidesz lett a nevető harmadik.

2022-es nagy összeborulás meg inkább vicces volt mint reményteli, el sem mentem szavazni, minek

Most Gyurcsány bukóban, más nagyon nem is tudja akadályozni az újdonsült ellenzéket. A mérések meg visszaigazolták mi várható:

Fordulat!

Aki nem hisz ebben, az csakis fideszes lehet

jan. 21. 05:29
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

#13. "Mintha eddig bármi esély lett volna a váltásra"

Igen, utólag már nagyon bölcsek vagytok, ezelőtt meg ugyanúgy ment az "utolsó esély", meg a "most vagy soha" hangulat, mint most MP kapcsán. És meg vagytok sértődve, ha más nem bukik veletek az aktuális megváltóra bőnyállal. Szánalmas. Ha még 2026-ban is kikaptok, akkor meg jön újra, hogy "végig egyértelmű volt, hogy MP nem tud győzni".

"A mérések meg visszaigazolták mi várható:

Fordulat!"

Ez egyébként nem példa nélküli, ráadásul nem megszakítás nélküli kétharmados kormányzás van. A "mérések" valójában kampányt szolgálnak, főleg ciklus közepén bármit be lehet hazudni. Teszik is. Ti meg elhiszitek, mert el akarjátok hinni. Ez viszont a ti problémátok, nem az enyém.

"Aki nem hisz ebben, az csakis fideszes lehet"

Megfordítom: csakis egy valóságtól elszakadt ellenzéki tud ebben hinni.

jan. 21. 09:26
 15/24 anonim ***** válasza:
47%

"Igen, utólag már nagyon bölcsek vagytok..."

Mivel én el sem mentem legutóbb szavazni, így bátran mondhatom hogy elég bölcsen láttam a hekyzetet. Láttam én azt azelőtti választásokon hogy nem lesz kormányváltás, hiszen a jobbik volt a legerősebb kihívó de látszott mindenhol hogy nem tudnak választást nyerni. Náluk csak abban reménykedtem 2018-ig hogy később felnőnek a feladatra. De a várt fordulat nem következett be, sőt szét is verte önmagát a párt emiatt.

Most végre minden más. Ugyan még nem teljesen egyértelmű a tisza vezetése, de az hogy beérte a fideszt az viszont igen.

És onnantól kezdve hogy beérte őket, minden esély megvan a győzelemre. Nem tudhatom mi lesz mert sok idő az a bő egy év a választásig. De jelen állás szerint jóeséllyel bukni fogtok

jan. 21. 15:01
 16/24 anonim ***** válasza:
#15. Mi 2010 tavasza óta minden nap bukunk, ne viccelj! :)
jan. 21. 23:23
 17/24 anonim ***** válasza:

16#

"Mi 2010 tavasza óta minden nap bukunk, ne viccelj! :)"

Való igaz! Az ország azóta is (és sajnos azelőtt is) minden nappal csak bukik

A rezsimre ez nem volt elmondható

jan. 22. 04:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nagyon nehéz levéltáni a kormányt, hogy nincs mire! Az meg soha nem vezetett jóra!
jan. 22. 05:55
 19/24 anonim ***** válasza:
48%

#17. "Való igaz! Az ország azóta is (és sajnos azelőtt is) minden nappal csak bukik"

Brühühühü, nagyon megható ezredjére is ezt a buta sírást olvasni ám. :D

jan. 22. 07:59
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem, mert az ellenzék eddig is mindent tudott, a szavazói meg vagy nem értik, vagy nem hiszik el, vagy a rendszer haszonélvezői.
jan. 24. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!