Az Orbánrezsim belebukik a majka videóba ?
Mintha eddig bármi esély lett volna a váltásra
Miközben egyszer sem volt:
2014-ben és 2018-ban is egy kettéosztott ellenzékkel eleve reménytelen volt, hiszen a fidesz lett a nevető harmadik.
2022-es nagy összeborulás meg inkább vicces volt mint reményteli, el sem mentem szavazni, minek
Most Gyurcsány bukóban, más nagyon nem is tudja akadályozni az újdonsült ellenzéket. A mérések meg visszaigazolták mi várható:
Fordulat!
Aki nem hisz ebben, az csakis fideszes lehet
#13. "Mintha eddig bármi esély lett volna a váltásra"
Igen, utólag már nagyon bölcsek vagytok, ezelőtt meg ugyanúgy ment az "utolsó esély", meg a "most vagy soha" hangulat, mint most MP kapcsán. És meg vagytok sértődve, ha más nem bukik veletek az aktuális megváltóra bőnyállal. Szánalmas. Ha még 2026-ban is kikaptok, akkor meg jön újra, hogy "végig egyértelmű volt, hogy MP nem tud győzni".
"A mérések meg visszaigazolták mi várható:
Fordulat!"
Ez egyébként nem példa nélküli, ráadásul nem megszakítás nélküli kétharmados kormányzás van. A "mérések" valójában kampányt szolgálnak, főleg ciklus közepén bármit be lehet hazudni. Teszik is. Ti meg elhiszitek, mert el akarjátok hinni. Ez viszont a ti problémátok, nem az enyém.
"Aki nem hisz ebben, az csakis fideszes lehet"
Megfordítom: csakis egy valóságtól elszakadt ellenzéki tud ebben hinni.
"Igen, utólag már nagyon bölcsek vagytok..."
Mivel én el sem mentem legutóbb szavazni, így bátran mondhatom hogy elég bölcsen láttam a hekyzetet. Láttam én azt azelőtti választásokon hogy nem lesz kormányváltás, hiszen a jobbik volt a legerősebb kihívó de látszott mindenhol hogy nem tudnak választást nyerni. Náluk csak abban reménykedtem 2018-ig hogy később felnőnek a feladatra. De a várt fordulat nem következett be, sőt szét is verte önmagát a párt emiatt.
Most végre minden más. Ugyan még nem teljesen egyértelmű a tisza vezetése, de az hogy beérte a fideszt az viszont igen.
És onnantól kezdve hogy beérte őket, minden esély megvan a győzelemre. Nem tudhatom mi lesz mert sok idő az a bő egy év a választásig. De jelen állás szerint jóeséllyel bukni fogtok
16#
"Mi 2010 tavasza óta minden nap bukunk, ne viccelj! :)"
Való igaz! Az ország azóta is (és sajnos azelőtt is) minden nappal csak bukik
A rezsimre ez nem volt elmondható
#17. "Való igaz! Az ország azóta is (és sajnos azelőtt is) minden nappal csak bukik"
Brühühühü, nagyon megható ezredjére is ezt a buta sírást olvasni ám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!