Magyar Péter kifejtette már a véleményét a diákhitel kamatról?
#1.
Nem tudják felvenni, mivel diplomások nem jogosultak munkáshitelere...
Akkor sem, miért lenne összefüggésben a 2?
Munkáshitel, benne van a nevében is...
A diplómások nem számítanak célcsoportnak.(annak ellenére, hogy egy szakmunkást ha jól dolgozik jobban megfizetik, 1 hét alatt megkeres annyit egy jó ács, mint egy tanár 1 hónapban)
Olvasd el a magyar közlönyt és megtudod rá a választ. Mivel diplómás vagyok azért csak tudom mi a jogom.
És igen, pont azért lettek kizárva, mert okosan fel tudták volna használni, befektetni stb. az meg nem érdeke a kormánynak...
#9 Értem.
Visyont jól írtad. Az ács egz hét alat megkeresi a tanár bérét. Modjuk az ács annyiban rossz, hogy ahhoz minimum még 2 ember kell. De egy burkoló, autószerelő, asztalos, klímás is hasonlóan jól keres. Nem csak a tanárok bérét keresik simán meg, hanem pl a gazdászokét is. Ezért is kell szakmát tanulni és nem diplomát szerezni. Ezért kell a szakmunkásokat támogatni. Az országnak is ez a jó. Hacsak nem akarunk filippínó autószerelőt és vízvezeték szerelőt vagy még többet várni a különböző szakikra és a 10-15 ezres nettó órabér helyett 20-30 ezret fizetni. Már nyavalyás festéssel is havi millió nettót megkeresik festékszóróval festve 😃.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!