Fideszesek, mit gondoltok arról, hogy Majka kormánykritizáló száma 2 nap alatt 3 millió megtekintésnél jár a youtubeon?
Figyelt kérdés
És nem, nsm Trumpot hanem Orbánt kritizálja nyilván, aki ellopta a ti jövőtöket is.ma 11:32
12/16 anonim válasza:
Ebben semmi különleges sincsen. Közösségi médiában ha megosztják ott mindenki megnézi. Ez a mai világ. A legtöbben azt sem tudják, értik miről van benne szó de megnézik mert megosztotta valaki csoportban. Én is láttam aztán esett le mi ez a szenny. Mondtam is mindegy úgyis napi 20 hulladék videot elindítok
14/16 anonim válasza:
Relatív, hogy mi számít soknak, mert van neki 50+ millió feletti megtekintése is. Inkább a visszhangokból mérhető le itt a nézettség, konkrétan a teljes sajtó felrobbant tőle. Szóval meg lehet nyugodni, hogy mindneki látta.
15/16 anonim válasza:
10 - Orbán vezéred volt az eddigi legmagasabb beosztású liberális vezér, csak aztán simán meghülyült, és most éppen konzervatívnak hazudja magát!
Előbb nála reklamálj, az ő hülyeségét szopod naponta!
16/16 anonim válasza:
15, szerintem te is sértett lehetsz, ha engem kormánypártinak találsz, vagy nagyon nem vagy jó emberismerő, mert életemben nem szavaztam még rá és nem is fogok, ráadásul a KESMA médiáit, messziről kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!