A magyar liberálisok és baloldaliak miért vannak kiakadva az ÁFA mértéke miatt?
Én sosem az ÁFA mértéke miatt voltam kiakadva, bár tény, hogy Európa rekord.
Én a fizetések értéke miatt voltam kiakadva világ életemben, mert az valami botrány.
Bizonyíték, hogy üres az államkassza? Ha az lenne, akkor tessék leváltani a kormányt. Na de mégis 2/3-al nyert mindig...
#4 "Bizonyíték, hogy üres az államkassza?"
Bizonyára azért kellett az elmúlt két évben egy csomó adót megemelni vagy bevezetni mert annyira tele van pénzzel az államkassza:)
4-es:
"... Szociális ágazattól kedve mindenhonnan hiányzik a pénz. És azt biztosan mondhatom, hogy belátható időn belül Magyarországnak nem lesz arra pénze, hogy ezeket a hatalmas pályaudvarokat föl tudja újítani...."
Orbán Viktor, 2024. dec. 16., Parlament
Elég bizonyíték, ha maga a miniszterelnök mondja?
"Svédország, Dánia és Norvégia is 25%-ot használ."
Azt kifejeltetted a provokatív kérdésedből, hogy Svédországba 12% élelmiszerre az adó, a kultúrára pedig 6% (Magyarországon könyvekre ugyan 5%, de a könyveket nem lehet megenni, itthon élelmiszerre 27%+4% különadó).
Norvégiában 15% az adó az elelmiszerekre.
Dániában meg valóban annyi, de itt 2000 euro a minimálbér. 3x annyi, mint Magyarországon.
Viszont mi a közös a három országban? Hogy magasak a fizetések. Többszörös, mint a magyar.
Szóval mielőtt ostoba provokatív kérdéseket teszel fel: gondolkozz
#9-es vagyok.
Annyit még elfelejtettem, hogy:
Ugye, hogy milyen jó a liberális, balos szemléletmód a hanyatló nyugaton? Magasabb fizetés, kevesebb adó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!