Ha lekommunistázok valakit, az már önmagában rágalmazás, becsületsértés?
Figyelt kérdés
Nekem erről egy régi felvétel ugrik be, amikor még a szocik voltak kormányon, és valamilyen egyébként nyilvános rendezvény volt. Aztán egy öreg megkérdezte a biztonságiakat hogy "ide csak komcsik mehetnek be?", amire nem volt válasz, de a megszólított válaszolhatott volna úgy is, hogy "persze papa jöjjön nyugodtan". Már látom is magam előtt a papit, amint tombol, hogy ő kikéri magának az inzultust mikor ő soha az életben nem volt kommunista, meg egyébként is. Szóval ilyenkor én felelősségre vonható vagyok?ma 16:05
1/4 anonim válasza:
Akkor rágalmazás ha valójában nem kommunista.
2/4 anonim válasza:
Mitől lesz valaki kommunista ? Beismerő vallomás, párttagnak kell lennie, vagy elég a ráutaló magatartás is ? Esetleg egy sanda nézés, egyet nem értés a politikai ellenfél nézeteivel.
3/4 Fsms válasza:
Nem, ettől több kell. A fél Fideszt le lehetne kommunistázni.
4/4 anonim válasza:
3-as az egészet a szavazóikkal együtt. Mind munkásőr meg párttitkár. Volt kitelepített vagy '56-os meg egy se szavaz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!