A Fidesz szerint akkor a nők nem is részei a magyar nemzeti összetartozásnak? Vagy hogy van ez?
Csak mert sok fideszes (politikustól), szimpatizánstól hallani, hogy a foci a magyarság összetartó ereje meg hasonlók.
De ha megnézzük, kevesebb nő szereti igazán a futballt, a csapatok B-középjeiben is főleg férfiak vannak, meg ahogy látom, kevesebb nőt is érdekel úgy igazán a foci.
Most akkor ők nem részei a nemzeti összetartásnak? Vagy hogy van ez?
Egyébként is, néhány más sportban sokkal jobban teljesítenek a magyarok, mint fociban, mégha azok nézettsége jóval alulmarad a futballnál. De akkor miért pont ezt a sportot kiáltotta ki a Fidesz amolyan "nemzeti sportágnak"?
Attól mert te totál hülye vagy és próbálsz összeerőlködni valamit de csak ilyen ostobaságok jönnek ki belőle, a fidesz még éppen úgy nem gondolkodik így a nőkről ahogy nem tette korábban sem soha.
Amúgy jó ha tudod, hogy rengeteg nő is szereti a focit és a férfi focit, nem a nőit. Jelesül én is nő vagyok de pontosan tudom hogy ez nem női sportág. A nők másban jók, jobbak, mint a férfiak. De a foci az nem megy a nőknek olyan szinten ahogy a férfiaknak. A női focit nézni kifejezetten szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!