Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány alatt jobb volt?...

Gyurcsány alatt jobb volt? Tényleg?!

Figyelt kérdés

Hát szerintem nem.

Vizitdíj!! Nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Én biztosan nem fizettem volna ki. Inkább elmentem volna magánba dokihoz.

jan. 19. 08:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%

Egyértelműen Orbán kormány idején, nincsenek gondjaim a pénzzel, leveszek ezt a terhet rólam.

Gyurcsány idején hónap végén maradt amit nem tudtam mire költeni.

Most nincs ilyen gondom, elmegy mind rezsire és ételre.

jan. 19. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

TÉNYLEG!

De erre csak az orbáni ÖNKÉNYURALOM alatt jöttünk rá -, legalább is már aki!

jan. 19. 10:30
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Az orszag nem a vizitdij miatt volt szar.

Hanem a mostaninál is rosszabb gazdasagi palyan volt az orszag. Tomeges munkanelkuliseg volt mar a 2008as valsag elott is.

jan. 20. 09:06
 14/14 Fingkirály ***** válasza:

Most is az van.

A "munkaerőhiány" azért van, amit mindoig emleget a fidesz, mert valóban rengeteg olyan álláshirdetés van, ahol dolgozhatsz képzetlenül

- négy órára bejelentve, de soksuor 10-12 órát

- embertelen/egészségtelen körülmények között

- borzalmasan alulfizetve (és még van pofikájuk egymillió forintos átlagfizetéseket emlegetni. Hát persze, a Parlamentben már rég megvan ez ugye...)

- nem beszélve a főleg vendéglátóiparban található"permanens álláshirdetésekről", ahol mindig meg van hirdezbeza pozíció, próbanap van, felveszik próbára az áldozatot, a nap végén kirúgják, hogy nem felelt meg és holnap jöhet a következő, így ingyen, bejelentés és költségek nélkül van betöltve a pozíció, ami papíron állandóan üres

febr. 2. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!