Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány alatt jobb volt?...

Gyurcsány alatt jobb volt? Tényleg?!

Figyelt kérdés

Hát szerintem nem.

Vizitdíj!! Nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Én biztosan nem fizettem volna ki. Inkább elmentem volna magánba dokihoz.

ma 08:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Meg nyugdijat is elvette, a 13. It
ma 08:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, hogy mennyi lett volna a vizitdíj? És most ...
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a zorbán meg a közgyógyellátásomat vette el!
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mint kiderült jobb. De jó lenne ha vizitdíjat kellene fizetni, nem a magánorvosi ellátást...
ma 08:35
 5/12 Fingkirály ***** válasza:
100%

Speciel a 13. havi nyugdíjat a Gyurcsány nem elvette, hanem ha úgy vesszük, ő adta.

Legelőször még 2002-ben merült fel az ötlete, még Medgyessy Péter alatt.

Az erre vonatkozó törvényt 2002 december 17-én terjesztették be, az akkori ellenzék (igen, a Fidesz, KDNP és még FkgP) egész egyszerűen nem ment be az ülésterembe, valamint az akkori köztársasági elnök, Mádl Ferenc (aki ugye Magyar Péter "nagynagyapja" :)) egyszerűen visszadobta megfontolásra.

A következő kör 2003 február 4-én jött, ahol a 13. nyugdíj törvényjavaslata ELLEN, NEMMEL szavazott a teljesség igénye nélkül többek között

- Semjén Zsolt

- Harrach Péter

- Rogán Antal (és már megint Tóni....)

- Farkas Flórián

- és az akkor még kis mitugrász Szijjártó Péter is.

Valamint egész egyszerűen igazolatlanul távolmaradt

- Kósa Lajos

- Deutsch Tamás

- Lázár János

- Varga Mihály

- Pokorni Zoltán

- Áder János

- Kövér László

- és igen, Orbán Viktor is.

Na ennyit az elvevésről.

Amúgy elvenni válságkezelés céljából Bajnai Gordon vette el, és utána a Fidesz a 2022-es választási kampányig foglalkozni sem volt hajlandó a kérdéssel, az ellenzék (pont gyurcsi által vezetve) többször felterjesztette a visszavezetését, a kormány kétharmadból lesöpörte az asztalról.

Méghogy az ellenzék jót tenne az öregekkel, lónak a f*szát. Majd mi, és amkor amikor mi akarjuk.

A vizitdíj meg bakker HÁROMSZÁZ FORINT per vizit.

Normál esetben nem vagy beteg, de szűrővizsgálatok miatt mondjuk évi egy laborvizsgálat kell. Az háromszáz forint.

Most baszki, időpontot se kapsz laborra 3-4 hónapon belül, bár cserébe elmehetsz UGYANODA,UGYANAZOKHOZ magánbetegként akar másnap, ha leperkálsz 20 ezer forintot.

Na, hányszor 300 az a húszezer, nagyokosok? (egyébként 66 egész kétharmadszor 300...ez vizitdíjja számolva azt jelenti, hogy mindne héten elmehetnél ennyiből laborozni....persze ha kapnál időpontot).

ma 08:39
 6/12 Fsms ***** válasza:
100%

Tényleg jobb volt. Inkább fizetnék 300 Ft vizitdíjat mint sok tízezer forint szakorvosi vizsgálatot, mivel az állami ellátás gyakorlatilag leállt.

Nevetséges hogy 3 hónappal később adnak egy időpontot , amikor lehet telefonálni és kérni utána még 6 hónappal későbbre időpontot, amikor talán találkozik az ember orvossal. Ezt tette a Fidesz. Ezt nem lehet alulmúlni, bárki jön utánuk.

ma 08:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Pl.: ha a zemberek nem vinnyogtak vóna eé', hanem folyamatosan fizették vóna azt a 300-akat (pl.: cigivásárlás helyett:), miközben nem nyúták vóna le az illetékesek, az eü. már rég nem itt tartana.
ma 08:46
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
Ugyanolyan sz@r volt mint most. Ez a probléma..
ma 09:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosom meg imádta a vizitdíjat, mert nem jött hozzá senki szórakozásból minden hülyeséggel, csak az, akinek tényleg gondja volt.
ma 09:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

300 ft-ot nem fizetsz ki dacból, inkább többszörösét magánban.

Arról nem is beszélve, hogy a megemelt ÁFA miatt többszörösét fizetted már ki.

Nem csoda, hogy fideszes vagy...

ma 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!