Magyar Péter rengeteg hibát követ el, a hívei mégis hisznek benne továbbra is. Orbán Viktor is rengeteg hibát követ el, de neki is rengeteg támogatója maradt. Mi lehet a sikerük oka?
"Még mindig nem tudom, mi a bajotok Gyurcsánnyal."
Aki ezt kérdi, azzal is komoly bajok vannak. Gyurcsány eleve egy ellenszenves pszihopata, viszont nem is lenne vele különös gond még így sem, ha nem alázza meg a magyarokat 2006-ban. Sokszor meghallgattam az öszödi beszédet anno, nagyon felháborító volt.
Aki azok után őt támogatja, az nem jobb mint a fideszesek.
Ezért is jogos őket kék-fideszeseknek titulálni
11-es: ez a te véleményed. Szeretném, ha a Fidesztől is elhangzana egy ilyen önkritikus, őszinte beszéd, mint az őszödi volt. De nektek jobb a hazugságokat, szépítéseket hallani. Nem tudom, ez volt-e a magyarok számára megalázás, nem a haverok zsebeinek megtömése a mi adónkból és az eu pénzekből.
Nekem meg te vagy az ellenszenves pszichopata, így, ch-val. Mert csak osztogatod a jelzőidet annak, aki nincs veled egy véleményen.
"ez a te véleményed"
Nem hinném
Az emberek igen hasonló véleményt fejeztek ki 2010-ben, 2014-ben, 2018-ban, sőt 2022-ben is!
Inkább megszavazták a maffiakormányt újra és újra, csak hogy egy ilyen ócska féreg nehogy mégegyszer hatalomra kerüljön
Az az ember csakis a sajátjaival volt őszinte, normális országban azonnal lemond és új választást írnak ki, itt meg inkább gumilövedékeket, vízágyút, könnygázt meg lovasrohamot kaptunk.
Azóta meg a maffiakormányt támogatja szereplésével, ez legalább akkora bűn mint amit miniszterelnökként művelt
A 13. havi nyugdíjat nem Gyurcsány vette el, hanem Bajnai Gordon. Nagyon helyesen, mert rendbe kellett tenni a költségvetést. Ugyanis, ha elfelejtettétek volna, világgazdasági válság volt.
Ez pont olyan, mint amikor egy családnak nincs pénze fűtésre, de a gyerekek azért gyűlölik a szüleiket, mert nem kapnak naponta jégkrémet.
Nem nagyon értetek ti a közgazdasági ügyekhez, ezért dőltök be a populista propagandának.
És örültök, ha van kit leférgezni.
Medgyesi Péter 2002-ben súlyos gondokkal vette át a hatalmat, mert az előző kormány (na, melyik?) kiürítette a kasszát. Csak ezt nem merték bevallani, mert a gondokat a Medgyesi, majd a Gyurcsány kormány nyakába varrta volna az akkori ellenzék. Ezért volt az, hogy "hazudtak éjjel-nappal". Nem akarták az igazsággal kihívni maguk ellen a lakosság haragját, holott nem is ők voltak a problémák okozói.
És Gyurcsány saját köreiben mondta ezt, megoldást keresve. Aztán jött egy áruló, aki nyilvánosságra hozta, meg is kapta érte a jó zsíros állást később.
Az a féreg szerintetek, aki bevallja az igazságot. Aki meg elferdíti, nyilvánvalóan hazudik, de nem vallja be, hanem ködösít és alaptalan hurráoptimizmust hirdet, szerintem azt kellene negatív jelzővel illetni.
"A 13. havi nyugdíjat nem Gyurcsány vette el, hanem Bajnai Gordon."
Ilyen szintű ostoba terelést csak fideszesektől szoktam hallani (még tőlük is ritkán)
Nem hiába hívjuk kék-fidesznek a dk-t.
Szerintem hogy a bánatos fenébe jön ide a 13. havi nyugdíj ember?
Ez nem terelés, hanem tény. Nézz utána. Bajnai Gordon, aki 1 forintért vállalta a miniszterelnökséget és az ország gazdaságának rendbehozatalát, volt kénytelen megszüntetni a 13. havi nyugdíjat.
Ha te terelésnek nevezed, attól még tény.
Ráadásul nem a 13. havi nyugdíj tenne minket, nyugdíjasokat elégedetté, hanem a svájci indexálás. Amit viszont a Fidesz szüntetett meg, minden külső gazdasági kényszer nélkül.
Svájci indexálással többet kapnék, mint a 13. havi nyugdíjjal.
De ez épp olyan populista intézkedés, mint például a vízdíj-rezsitámogatás. Én például jobban örülnék, ha rendes piaci áron fizetném a vízdíjat, de nem kellene férges vizet folyatni a csapból. Miért folyik férges víz? Mert a rezsicsökkentés miatt a vízműveknek nincs pénze a tisztességes karbantartásra és felújításra.
Viszont nagyon jól hangzik a rezsicsökkentés. Kerül, amibe kerül. És szavazatokat lehet rajta szerezni. Kerül, amibe kerül.
Ez a hazugság, nem az őszödi beszéd.
17#
Kék-fideszesként még sokáig ihatod te is a férges vizet
Hiszen ezt támogatod gyakorlatilag
Te velem ellentétben meg is érdemled, pont mint a narancs-fideszesek
19-es: miért, ha valaki leírja a tényeket, attól te máris kék-fideszesnek nevezed?
Te viszont valódi fideszes vagy, még az ilyen férges víz problémákat is Gyurcsány nyakába varrnád. Te igazán narancs-fideszes vagy. Véded a rosszat, amit a Fidesz elkövetett.
Gyurcsány idején a vízművek tisztességes bevételre tettek szert, és karbantartották, fejlesztették a közmű-hálózatot. Ott dolgoztam.
Te viszont a tényeket letagadva véded a Fideszt. Akkor ki a narancs-fideszes?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!