Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter rengeteg hibát...

SzocdemOliver kérdése:

Magyar Péter rengeteg hibát követ el, a hívei mégis hisznek benne továbbra is. Orbán Viktor is rengeteg hibát követ el, de neki is rengeteg támogatója maradt. Mi lehet a sikerük oka?

Figyelt kérdés

jan. 18. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Még mindig nem tudom, mi a bajotok Gyurcsánnyal."

Aki ezt kérdi, azzal is komoly bajok vannak. Gyurcsány eleve egy ellenszenves pszihopata, viszont nem is lenne vele különös gond még így sem, ha nem alázza meg a magyarokat 2006-ban. Sokszor meghallgattam az öszödi beszédet anno, nagyon felháborító volt.

Aki azok után őt támogatja, az nem jobb mint a fideszesek.

Ezért is jogos őket kék-fideszeseknek titulálni

jan. 28. 23:07
 12/21 anonim ***** válasza:

11-es: ez a te véleményed. Szeretném, ha a Fidesztől is elhangzana egy ilyen önkritikus, őszinte beszéd, mint az őszödi volt. De nektek jobb a hazugságokat, szépítéseket hallani. Nem tudom, ez volt-e a magyarok számára megalázás, nem a haverok zsebeinek megtömése a mi adónkból és az eu pénzekből.

Nekem meg te vagy az ellenszenves pszichopata, így, ch-val. Mert csak osztogatod a jelzőidet annak, aki nincs veled egy véleményen.

tegnapelőtt 06:43
 13/21 anonim ***** válasza:

"ez a te véleményed"

Nem hinném

Az emberek igen hasonló véleményt fejeztek ki 2010-ben, 2014-ben, 2018-ban, sőt 2022-ben is!

Inkább megszavazták a maffiakormányt újra és újra, csak hogy egy ilyen ócska féreg nehogy mégegyszer hatalomra kerüljön

Az az ember csakis a sajátjaival volt őszinte, normális országban azonnal lemond és új választást írnak ki, itt meg inkább gumilövedékeket, vízágyút, könnygázt meg lovasrohamot kaptunk.

Azóta meg a maffiakormányt támogatja szereplésével, ez legalább akkora bűn mint amit miniszterelnökként művelt

tegnapelőtt 10:43
 14/21 anonim ***** válasza:

A 13. havi nyugdíjat nem Gyurcsány vette el, hanem Bajnai Gordon. Nagyon helyesen, mert rendbe kellett tenni a költségvetést. Ugyanis, ha elfelejtettétek volna, világgazdasági válság volt.

Ez pont olyan, mint amikor egy családnak nincs pénze fűtésre, de a gyerekek azért gyűlölik a szüleiket, mert nem kapnak naponta jégkrémet.

Nem nagyon értetek ti a közgazdasági ügyekhez, ezért dőltök be a populista propagandának.

És örültök, ha van kit leférgezni.

Medgyesi Péter 2002-ben súlyos gondokkal vette át a hatalmat, mert az előző kormány (na, melyik?) kiürítette a kasszát. Csak ezt nem merték bevallani, mert a gondokat a Medgyesi, majd a Gyurcsány kormány nyakába varrta volna az akkori ellenzék. Ezért volt az, hogy "hazudtak éjjel-nappal". Nem akarták az igazsággal kihívni maguk ellen a lakosság haragját, holott nem is ők voltak a problémák okozói.

És Gyurcsány saját köreiben mondta ezt, megoldást keresve. Aztán jött egy áruló, aki nyilvánosságra hozta, meg is kapta érte a jó zsíros állást később.

Az a féreg szerintetek, aki bevallja az igazságot. Aki meg elferdíti, nyilvánvalóan hazudik, de nem vallja be, hanem ködösít és alaptalan hurráoptimizmust hirdet, szerintem azt kellene negatív jelzővel illetni.

tegnap 06:04
 15/21 anonim ***** válasza:

"A 13. havi nyugdíjat nem Gyurcsány vette el, hanem Bajnai Gordon."

Ilyen szintű ostoba terelést csak fideszesektől szoktam hallani (még tőlük is ritkán)

Nem hiába hívjuk kék-fidesznek a dk-t.

Szerintem hogy a bánatos fenébe jön ide a 13. havi nyugdíj ember?

tegnap 07:33
 16/21 anonim ***** válasza:
*Szerinted
tegnap 07:34
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez nem terelés, hanem tény. Nézz utána. Bajnai Gordon, aki 1 forintért vállalta a miniszterelnökséget és az ország gazdaságának rendbehozatalát, volt kénytelen megszüntetni a 13. havi nyugdíjat.

Ha te terelésnek nevezed, attól még tény.

Ráadásul nem a 13. havi nyugdíj tenne minket, nyugdíjasokat elégedetté, hanem a svájci indexálás. Amit viszont a Fidesz szüntetett meg, minden külső gazdasági kényszer nélkül.

Svájci indexálással többet kapnék, mint a 13. havi nyugdíjjal.

De ez épp olyan populista intézkedés, mint például a vízdíj-rezsitámogatás. Én például jobban örülnék, ha rendes piaci áron fizetném a vízdíjat, de nem kellene férges vizet folyatni a csapból. Miért folyik férges víz? Mert a rezsicsökkentés miatt a vízműveknek nincs pénze a tisztességes karbantartásra és felújításra.

Viszont nagyon jól hangzik a rezsicsökkentés. Kerül, amibe kerül. És szavazatokat lehet rajta szerezni. Kerül, amibe kerül.

Ez a hazugság, nem az őszödi beszéd.

tegnap 13:35
 18/21 anonim ***** válasza:
11-es: az, hogy te pszichopatának nevezed Gyurcsányt, nem jelenti, hogy velem komoly bajok vannak. Miféle gondolkodás az, hogy ha valakinek más a véleménye, mint a tiéd, azzal komoly bajok vannak? Ilyet csak diktátorok szoktak kijelenteni.
tegnap 13:37
 19/21 anonim ***** válasza:

17#

Kék-fideszesként még sokáig ihatod te is a férges vizet

Hiszen ezt támogatod gyakorlatilag

Te velem ellentétben meg is érdemled, pont mint a narancs-fideszesek

tegnap 13:38
 20/21 anonim ***** válasza:

19-es: miért, ha valaki leírja a tényeket, attól te máris kék-fideszesnek nevezed?

Te viszont valódi fideszes vagy, még az ilyen férges víz problémákat is Gyurcsány nyakába varrnád. Te igazán narancs-fideszes vagy. Véded a rosszat, amit a Fidesz elkövetett.

Gyurcsány idején a vízművek tisztességes bevételre tettek szert, és karbantartották, fejlesztették a közmű-hálózatot. Ott dolgoztam.

Te viszont a tényeket letagadva véded a Fideszt. Akkor ki a narancs-fideszes?

tegnap 14:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!