Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánéknak vége van, mint a...

Orbánéknak vége van, mint a covidnak?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #korrupció #COVID #Orbán #Embercsempész kiengedése, pedofilsegítők elnöki kegyelme.
jan. 18. 19:31
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
40%

"Mi meg azt, hogy aki a ner-ben volt benne nyakig, annak nem jár esély, mivel a ner-t akarjuk leváltani. Ti nem. Ti a ner-t lecserélnetek a ner-re"

Az hogy a Ner-ből jött nem egyenlő azzal, hogy Ner-es, hiszen éppen abból jött ki, azt hagyta maga mögött, amikor távozott. És főleg azt nem jelenti, hogy ugyanazt fogja csinálni mint ők. Elég sokmindenben ellenük megy ez most is látszik, politikai dolgokban, sokmindent meg akar változtantni. Őt az ország valódi próblémái érdeklik. De ha nem így lenne, és csak egy jobb fideszt kapnánk, ahol nem lopnak ennyit a vezetők, nincs ennyi korrupció, már akkor is jobban jártunk. Nektek egyszerűen nem megy értelmezni azt a tökegyszerű mondatot, hogy a biztos szartól jobb még a bizonytalanság is. Ha csak az esély ott van a változásra, már megéri megadni neki. 26-ban két opció lesz: vagy Fidesz vagy Tisza. A többi kis jelentéktelen párt be se fog jutni, még a Mihazánknak is kérdéses..

jan. 28. 00:23
 32/43 anonim ***** válasza:
21%

31: "Az hogy a Ner-ből jött nem egyenlő azzal, hogy Ner-es"

igen, nálatok birkáknál. sajnos ti agyilag ugyanolyanok vagytok mint a fideszesek.

"Elég sokmindenben ellenük megy ez most is látszik, politikai dolgokban"

tudod egy politikus általában ígérgeti szokott. akinek van esze átlát ezen, akinek meg nincs esze az itt fényezi mint pl te.

"Nektek egyszerűen nem megy értelmezni"

😂😂 azért tudod a pofátlanságnak is van határa, hogy te becsmérelsz másokat hogy értetlen, titeket megszédít egy exfideszes, és az összes ellentmondásaitól el vagytok ájulva mint a tinilányok.

"hogy a biztos szartól jobb még a bizonytalanság is. "

nincs igazad, mert a stabilan szarból még lehet súlyosabban szar is.

ennél még a hájpacni makacskodása is jobb mint hogy bólogató kutya legyen helyette, elnézve hogy európaszerte pont ezeket a bólogató kutyákat szavazgatják le.

ez a tisza rajongás jól mutatja hogy mekkora mély gödörben az ország szellemileg, hogy a fideszpártiakat mindenhogy megvetik, ja de a ti tisza rajongásotok az kivételes és helyes.

jan. 28. 00:42
 33/43 anonim ***** válasza:
31%

#31,

"Az hogy a Ner-ből jött nem egyenlő azzal, hogy Ner-es"

Igen bíró úr, én a maffia tagja voltam, velük együtt raboltam, vezettem az egyik fedőcéget, de ez nem azt jelenti, hogy a maffia tagja voltam.

Nem vagytok normálisak :)

jan. 28. 07:45
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

"Az hogy a Ner-ből jött nem egyenlő azzal, hogy Ner-es"

"Igen bíró úr, én a maffia tagja voltam, velük együtt raboltam, vezettem az egyik fedőcéget, de ez nem azt jelenti, hogy a maffia tagja voltam."

Igeidőkről hallottál már? Az, hogy a múltban mi volt valaki, még nem jelenti azt, hogy a jelenben is az, erről beszél. A múltban attól még az volt, igen, de ha azóta otthagyta őket, akkor a jelenben már nem.

jan. 28. 09:15
 35/43 anonim ***** válasza:
58%
34: ennyi erőből nagyon sok mindent relativizálhatnánk.
jan. 28. 10:39
 36/43 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem relativizálás.
jan. 28. 13:01
 37/43 anonim ***** válasza:
0%

igen, nálatok birkáknál. sajnos ti agyilag ugyanolyanok vagytok mint a fideszesek."

Épp ellenkezőleg, a tiszások között sokkal több az értelmes, kritikusan gondolkodni tudó ember, én ezt látom. Nem mondom, hogy nincsenek köztük is birkák, de annyi biztos hogy jóval kevesebb van köztük mint a fidesz szavazótáborában. Tiszára nagyon sokan taktikai okból szavaznak, így ha nem lesz jobb Orbántól hamar menni fog utána.

"nincs igazad, mert a stabilan szarból még lehet súlyosabban szar is."

Lehet, de ennyi erővel akkor soha ne is váltsunk kormányt! Mert mindig ott van annak is az esélye, hogy lehet akár még szarabb is.. Bár azért mostani helyzettől már elég nehéz lenne. Szerintem már régen ott tart az ország, hogy meg meri kockáztatni, hogy ettől csak jobb lehet a Peti. Ha a csak a felét állja azoknak, amiket mondott, már jobban jártunk.

jan. 28. 14:53
 38/43 anonim ***** válasza:
0%

Benne volt, pont ezért tudja hogy nem jó amit csinálnak, ezért nem fogja ugyanazt. Engem csak akkor zavarna max, ha ő is milliárdokat sikkasztott volna, mint a fideszes elit. De nem így volt. Nyilván követett el hibákat, eleképzelhető hogy nyomás alá helyezték sokszor, hogy olyanokat írjon alá, amiket nem kellett volna. Ha így is volt ez engem nem érdekel, csak buktassa meg őket.

jan. 28. 15:01
 39/43 anonim ***** válasza:

"Épp ellenkezőleg, a tiszások között sokkal több az értelmes, kritikusan gondolkodni tudó ember, én ezt látom"

nyilván a saját táborod nem fogod fikázni, érthető.

sok videó van ami fideszesekről készült, lehet bőven csemegézni az biztos, de a tiszásakról is van ilyen, és bizony nincs különbség.

én ebben egy naiv valakit látok, semmiképpen nem egy gondolkodó kritikust:

[link]

de a ti táborotokban mindenki ilyen ügyes, okos.

a "mindegy csak ne óbán" az nem értelmes, kritikus vélemény, tudod van az a mondás hogy a bolondnak mindegy.

"Mert mindig ott van annak is az esélye, hogy lehet akár még szarabb is."

nem a váltással van a baj, ha lenne egy régóta szereplő párt akinek lennének értelmes felszólalásai, érvei, kampányai stb. és ez nem magyar péter egy éves sincs egyszemélyes tisza pártja. ott volt a jobbik vonával, nekem szimpatikus volt jó dolgokat mondott felépítették a pártot és nem üstökösként robbant be mint mp.

ez a tisza meg magyarpéter egy nagy büdös kamu.

tegnapelőtt 00:20
 40/43 anonim ***** válasza:
70%

#38,

Nézzük röviden.

A maffia odatette menő állásokba, aláírta a szerződéseket, részt vett a lopásokban, ezért milliós fizetéseket kapott.

Namármost:

1. Ha tudta, hogy rossz, de tette, akkor egy megélhetési prosti, akire egy üres tejesüveget sem bíznék.

2. Ha nem tudta, hogy rosszat tesz, akkor pedig az hülyébbnél is hülyébb, és egy üres tejesüveget sem bíznék rá.

Ez a "nyomás alatt" tette egy szánalmas vicc. Logikával: miért kellett volna nyomás alá helyezni? Egy harmadvonalbeli senki volt, akinek a helyére 100 embert kerítettek volna könnyedén. :D akkor miért kellett volna?

:D

Semmiért. Ez a messiásotok meséje.

tegnapelőtt 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!