Miért hiszik azt a fidder fanok, hogy bosszúból rakták listára a tónit?
Figyelt kérdés
Szerintem naponta van ilyen és nem foglalkoznak vele h a magyar kormány tagja.... A magyar kormány a világpolitikában egy porszem, egy kis jelentéktelen semmi, csak itt nagyítják fel, és úgy csinálnak mintha a világot legyőznék a magyar emberek érdekében....ma 14:24
2/12 anonim válasza:
Hát ha azt nézzük akkor bosszúnak bosszú,mert ugye az amerikaiak is tudják hogy sok ezer milliárd forintot ellopott a fidesz a magyaroktól ezért bosszúból lefoglalták az amerikában tárolt vagyonait meg el is tiltották
3/12 anonim válasza:
Magyarország NATO tag, EU tag, és ki sem látszik Putyin meg a kínaiak s*ggéből, amellet még szégyentelenül lopnak. Na, ezért tették a Tónit a listára. Remélem, hogy hosszú ideig ott is marad.
5/12 anonim válasza:
Igazad van nem az övé hanem a miénk,mert tőlünk lopták. Áradjon a TISZA ♥️🤍💚
6/12 anonim válasza:
Milyen vagyonai voltak Amerikában, van erről valahol egy lista?
7/12 A kérdező kommentje:
szándékosan olyan országba ahol demokrácia van egy fillért sem rejtett el, inkább a diktatúrákba, adóparadicsomokba, vagy a svejci bankokba
ma 15:02
9/12 anonim válasza:
Ennyire idiota vagy vagy mit hiszel tónikának honnan van több mint 100 milliárd forintja míg te a kukából zabálsz és egy hétig falsz egy kissebb fazék levest meg a maradékot főzöd újra és ülsz a 16fokos putris lakásodban ahol a szekrénysor legalább 100 éves korhadt fából van?
10/12 anonim válasza:
#10, föltettem egy ártatlan kérdést: milyen vagyonokat zároltak. Szállodák? Luxusjacht? Más? (Hogy honnan van, azt nyilván tudom.)
Erre ideböfögted válaszként a fos életedet, amire viszont nem voltam kíváncsi. (7-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!