Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a háborút Ukrajna (és a...

Ha a háborút Ukrajna (és a Nyugat) nyerné meg, akkor elképzelhető, hogy Orbán Viktort meggyilkolnák bosszúból az ukrán nacionalisták?

Figyelt kérdés

Állítólag felkerült, nem is jelentéktelen helyére az ukrán szélsőséges nacionalisták listájára Orbán Viktor mint az ukrán nemzet ellensége.

Az ukránok, főleg a szélsőségesek rendkívül fanatikusak és bosszúvágytól szomjazók. Bámulatos mekkora kitartással tartják az országot az orosz haderővel szemben, amikor hatalmas túlerővel szemben harcolnak és a fegyver szállítmány is néha elakad. Igazán nem lehet mondani, hogy az ukrán nacionalisták töketlenek lennének.

Ami még ráadás, hogy esetleges ukrán győzelem esetén, Ukrajnából katonai nagyhatalom válhat végül, ha "túlfegyverezi" őket a Nyugat.

Előfordulhat ebben az esetben, hogy Orbánt, mondjuk kinyírják bosszúból?

2022. máj. 8. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Túlbecsülöd a jelentőségét. Orbán kb annyira számít a nyugati politikában, mint téesz-elnök a moszkvai pártbizottságban. Megjelenik mindig a kihízott öltönyében, aztán hazamegy és megeteti a csirkéket.

A nacionalisták a kárpátaljai magyarokra veszélyesek.

2022. máj. 8. 20:18
 2/8 A kérdező kommentje:

A nyugati politikában valóban nem számít Orbán, nem is azt írtam. Az ukrán ultráknak számít, akiknek a fekete listájának elég elit helyére került fel.

Ha egy merénylettel kicsinálnák Orbánt, a Nyugat természetesen elítélné a cselekedetet hivatalosan, lenne egy kis ejnye-bejnye, viszont a színfalak mögött még örülnének is a Nyugati politikusok, hogy megszabadultak így vagy úgy Orbántól végre.

2022. máj. 8. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez ilyen egyszerű lenne, már rég meglépték volna. Ha viszont megnézed, hogy hány ország ellen indult már EU-eljárás az elmúlt 30 évben, akkor láthatod, hogy Magyarország sehol nincs a többiekhez képest. Németország és Dánia többször voltak már eljárás alatt, mint ahány Dallas rész van.
2022. máj. 8. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Micsoda remények... Tényleg a legalja a mai ellenzék, a szimpatizánsaival együtt. 🤣
2022. máj. 8. 20:52
 5/8 Shai-Hulud ***** válasza:
36%

@4

Nem tisztem, hogy védjem a kérdezőt, de én nem éreztem semmilyen reményt a kérdésében. Szerintem egyszerűen csak arra kíváncsi, hogy elképzelhető-e, hogy lesz következménye ennek a listának.

Nem kell mindenáron valami rosszindulatot belelátni/belemagyarázni egy kérdésbe. Ez a hozzáállás inkább téged jellemez, mint a kérdezőt.

2022. máj. 8. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Előbb fogják a Ferit kinyuvasztani az egyre elégedetlenebb magyar baloldali radikálisok, hogy egyszer és mindenkorra véget vessenek a "sem lenyelni/sem kiköpni" problémakörnek... :)
2022. máj. 8. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
5. Épeszű ember nem elmélkedik ilyen abszurd dolgokon. Ha szerinted igen, az meg téged minősít.
2022. máj. 9. 10:53
 8/8 Shai-Hulud ***** válasza:

@7

OK, magam részéről vállalom a minősítést, hogy nem feltételezek rosz szándékot egy embertársamról. Ami viszont rád mintha nem lenne igaz.

2022. máj. 9. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!