Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kié volt eredetileg az Apró-vi...

Kié volt eredetileg az Apró-villa? Ki az akinek vissza kellene adni ha igazságos és nem kommunista alapokon nyugvó országban élnénk?

Figyelt kérdés
Kitől rabolták el a Dobrev-villát? Miért nem adják vissza a villát az eredeti tulajdonosának? Miért nem volt/van reprivatizáció? Az Eszterházy kastély Fertődön miért nincs az Esterházy herceg nevén? Romániában miért megy ha itt nem? [link]

tegnap 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

Ez így hülyeség!

A Dobrev-Gyurcsók párost azért szokták kérdőre vonni, mert jár a pofájuk emberi jogokról, meg korrupcióról/visszaélésekről, aztán egy Apró nagypapi elvtársai által elkobzott villában élnek és privatizációs visszaéléseken gazdagodtak meg. Hogy az impexes dolgokat már ne is említsük.

tegnap 15:07
 2/4 SzocdemOliver ***** válasza:
53%

Rogán botrányáról minden eszközzel el kell terelni a figyelmet! Most jöhet az ostoba gyurcsányozás, hátha beválik.

Elárulok valamit neked kérdező: a gyurcsányozásra már immunisak az értelmes emberek, a terelés nem működik. Rogán botrányától hangos a külföldi sajtó is, ilyen szégyen európai országot még nem ért, pláne egy NATO tagállamot.

tegnap 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
A Rogán sokkal súlyosabb mint a Dobrev-villa. De itt viszont olyan kérdést teszek fel amit akarok! Maradj a témánál vagy ne szólj hozzá! Ezen a fórumon az emberek a kérdéseikre akarnak választ kapni, nem pedig a napi hírek tematizálásra miatt böngészik. Az pedig, hogy valaki történelmi igazságszolgáltatásra vágyik nem lehet gyurcsányozásra hivatkozva lesöpörni. Kérlek fejezd be a DK-s propagandát és a másról beszélést, maradj a témánál. Miért nem válaszolsz inkább a kérdésre? Kié volt az rablás előtt a villa?
tegnap 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
1-nek írom! Miért hülyeség? Én a nem személy szerint őket akartam basztatni, csak kíváncsi vagyok, kitől kobozták el a villát, én a reprivatizációt támogatom, ami Romániában megy is! Nem hülyeség! Leírtad amivel egyet értek de nem tartozik ide! Ne beszélj másról! Kié volt alapból a villa?
tegnap 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!