Ha a bukik a kormány helyre teszik a tanárokat végre?
-Ne adjon téli szünet előtt házit.Ő sem dolgozik a szünetben hanem hesszel.
-nyári szünetra nem kell kötelező olvasmány, vagy ha igen lehssen választani
-Ne írassanak 4 dolgozatot egy nap
-pénteken laza órarend legyen és csak 4 óra
-vissza a telefonokat amúgyis az magántulajdon.
#9,
Egyszer a villamoson utaztam. 2 lány velem szemben, az egyik mondja a másiknak "elképesztő, micsoda rabszolgaság van, csütörtökön fél 5-re ér haza a suliból"
:D
Elröhögtem magam, és mondtam neki, hogy ezt a mondatot otthon írja fel egy A4-es lapra, tegye ki a falára, 4 éven belül pedig megtudja, min röhögtem ekkorát.
:DDD
Helyre tenni? Azok a tanárok is így nőttek fel.
Nekünk is volt minden szünetben házi. Talán az ősziben kellett pl. a teljes Walesi bárdokat megtanulni vagy 6. vagy 7. osztályban. Nyári szünetre volt olvasmány. Pénteken laza órarend? Bubuka, pénteken a munkahelyen majd sziesztázni fogsz?
Illetve elfelejted, hogy a dolgozatokat a tanárnak össze kell állítania, ki kell javítania.
A telefon magán tulajdon. Nekem is volt laptopom már a 2000-es évek közepén, de nem vittem be, mert nem volt rá szükség a tanuláshoz. A telefont te se tanulásra használod, minek legyen ott órán? Hogy nyíltan tegyél a tanulásra év végén meg a szemét tanár legyen a hibás, hogy megbuksz, vagy csak 2-est kapsz, mert túl sokat kérdezett?
Csak így megjegyzem, a 10-20 évvel ezelőtti tananyaghoz képest sokkal kevesebbet kérnek rajtatok számon.
Sok állami munkahelyen pénteken rövidebb a munkaidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!