Ha a bukik a kormány helyre teszik a tanárokat végre?
-Ne adjon téli szünet előtt házit.Ő sem dolgozik a szünetben hanem hesszel.
-nyári szünetra nem kell kötelező olvasmány, vagy ha igen lehssen választani
-Ne írassanak 4 dolgozatot egy nap
-pénteken laza órarend legyen és csak 4 óra
-vissza a telefonokat amúgyis az magántulajdon.
1.Mer?
ezek éppen elég nagy bajok!
"-Ne adjon téli szünet előtt házit.Ő sem dolgozik a szünetben hanem hesszel."
Vagy dolgozatokat javít, felkészül. De én is azt gondolom, hogy a túl sok házi sem jó. Jól kell megtanítania a tanárnak és közösen gyakorolnia a gyerekekkel. Akkor a gyerekek vissza tudnak kérdezni, mit nem értenek, ebből fognak leginkább tanulni. Mert mi van, ha a szülő nem tud jól segíteni, mert már nem emlékszik rá, hogy is volt.
"-nyári szünetra nem kell kötelező olvasmány, vagy ha igen lehssen választani"
Részben egyetértek. Ki emlékszik már a kötelező olvasmányokra, amiket elolvasott?
Lehetne kötelező nyáron lealább egy könyvet elolvasni, de az legyen szabadon választott és azt kelljen elemeznie.
"-Ne írassanak 4 dolgozatot egy nap"
Az is igaz. Osszák be egymás között.
"-pénteken laza órarend legyen és csak 4 óra"
Ha már sokaknak a munka is ilyen, miért is ne.
Amit leírsz tünet. A gond ott van, h a tananyag nat, tudatosan úgy alakítottak ki, h a lexikális tudást erősítik. De a nyelvtudás, IT tudás, természettudományok, és sok más fontos ismeret háttérbe szorul. Elkezdték a gimnáziumok sorvasztását, h a fiatalok csak egyszerű betanított munkát végezzenek ezzel is a Fidesz táborát növeljék, és csak összeszerelő gyárban tudjanak dolgozni.
Két gyerekemen láttam, oktatásuk, h versenyképes diplomát szerezzenek sok százezer forint volt havonta.
Nyári kötelező tényleg baromság, egy jól oktatott gyerek magától olvass azt amihez kedve van.
Én sosem olvastam el a kötelezőt, de bármi mást ami épp érdekelt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!