Máris lecsendesedett a Rogán féle korrupciós botrány?
Figyelt kérdés
Orbán és a fidesz nagyon nagy magabiztosággal védi és szerintük masszívan megerősítettém pozicióját Rogán Tony-nak. Mit gondoltok?jan. 17. 17:05
2/11 anonim válasza:
ad akta!
Ami nincs arról nincs mit beszélni.
3/11 anonim válasza:
A fidesz eddig is úgy volt, nem beszélünk róla, az nincs. Nagyon muszáj, ráböknek egy emberre, ő a bűnös. Csendesül, kap cserébe egy jól fizető eldugott állást.
4/11 anonim válasza:
Hogy egy ilyen ügyből hogy lehet kihozni azt, hogy masszívan megerősödött a pozíciója, az számomra rejtély. Olyan szinten cinikusak és nézik teljesen hülyének az embereket, hogy az már fáj.
5/11 anonim válasza:
Én már feladtam. Ugyanaz a márkás tészta, ugyanabban a bolthálózatban feleannyiba kerul Ausztriában mint Magyarországon. Vagy gyümölcslé.
6/11 anonim válasza:
Nehogy már egy idegen tökös feleség mondja meg búcsúzóul, hogy ki a korrupt. Ugyan már, szánalmasan nevetséges.
8/11 anonim válasza:
5# Te elfelejted, hogy mindenhol vannak olyan termékek amiknek leviszik az árát, hogy azzal csalogassák be a vásárlót, de összességében drágább Ausztria.
Most néztem meg a Billa áruház akciós újságját és a cs.mell akciósan kb. 3600 Ft-nak felel meg kilója.
Teljesen hasonló árak vannak mint nálunk.
9/11 anonim válasza:
Még csak most fog beindulni, és jön a fekete leves.
10/11 A kérdező kommentje:
#8. Jol írod. Csak épp a fizetések 3-4 szeresek. Egy ismerősöm 1 éve dolgozik Németországban havi 3300 € ért.
jan. 17. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!