Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért Magyar Péterrel foglalko...

Miért Magyar Péterrel foglalkozik a kormány ahelyett hogy a sikereit ecsetelné?

Figyelt kérdés
Nem értem mindig azt hallom a Fideszesektől hogy így Peti úgy Peti oké akkor beszéljünk az elmúlt pár évről mi történt ami miatt huhh de jó nekünk? Őszintén kérdem, mert én mint adófizető állampolgár nem sok javulást észleltem.

jan. 17. 14:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#10 Ott a pont. Lassan az alapellátásért is hálát kell adnunk nagyvezérünknek, mert van csapvíz.
jan. 29. 10:33
 12/23 anonim ***** válasza:
18%

"fizetem a TB-t aminek még a negyedét sem használhatom ki"

Örülhetsz neki, hogy nem vagy beteg.

jan. 29. 10:55
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

És ennek mi köze ahhoz, hogy a TB-t a nagy büdös semmiért fizeted, és akár éveket kell várnod bizonyos műtétekre, és rossz állapotú kórházakban kell feküdnöd, ahol jó eséllyel elkaphatsz valami kórházi fertőzést is, és túlzsúfolt várótermekben kell várnod az épp rá nem érő orvosra, vagy olyan egészségügyi intézménybe kell menned, ami messze van, mert orvos- és nővérhiány miatt kénytelenek sok helyet és betegosztályt bezárni?

Az, hogy örülj, hogy nem vagy beteg, nem válasz, hanem egy pimasz, pofont érdemlő megjegyzés. Garantálom neked, kis barátom, hogy előbb-utóbb beteg leszel. Hacsak nem fiatalon akarsz szörnyethalni egy balesetben.

jan. 29. 11:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert felnőtt egy újabb szavazó réteg,akik már nem eszik meg a szocializmusban megszokott önfényező,hazug propaganda szöveget.Az internetnek hála nem a királyi csatornákból tudják meg mi zajlik a világban.

Rájöttek,hogy kontraproduktívvá vált a dolog.

Inkább a számukra veszélyes elemeket támadják,más fegyverük már nemigen maradt.

Vagy a végső megoldás,hogy valami világháborús veszélyre hivatkozva megpróbálják a végtelenbe eltolni a választásokat,nehogy leváltsák őket.

Viszont akkor lesz nemulass.....

jan. 29. 16:19
 15/23 anonim ***** válasza:

"ennek mi köze ahhoz, hogy a TB-t a nagy büdös semmiért fizeted"

Egy ideig. Aztán meg megmentik az életedet. Esetleg többször is. Van ilyen családtagom.

jan. 29. 16:24
 16/23 anonim ***** válasza:

"orvos- és nővérhiány miatt kénytelenek sok helyet és betegosztályt bezárni"

Te például mit teszel ez ellen? Arra neveled a gyerekeidet, a fiatalokat magad körül, hogy válasszanak egészségügyi pályát akkor is, ha ahhoz sokat kell tanulni, és sokat is kell majd dolgozniuk elég kevés pénzért, és arra hívod fel a figyelmüket, hogy milyen fontos és szép dolog betegeket gyógyítani, vagy inkább azt tanácsolod nekik, hogy válasszanak olyan szakmát, ahol kevés munkával sok pénzt kereshetnek, és/vagy hogy egyenesen menjenek külföldre, mert itt minden szar? Legtöbben az utóbbit teszik - miközben vállalkozóként nem adnak számlát se, hogy annél is kevesebb pénz jusson az egészségügyre...

jan. 29. 16:28
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

Vagy nem. Egy kollégám édesanyja halt meg két éve úgy kórházi fertőzésben, hogy egész más miatt került be.

De úgy látom, nem ment át az üzenet. Fizeted a TB-t egy romokban lévő, sz@rkupac betegállátásra, amit csak és kizárólag a még mindig itt dolgozó, és eddig még az országot vagy a pályát nem elhagyó orvosok és nővérek elhivatottsága tart életben. Amikor pedig komolyabban beteg leszel, akkor imádkozhatsz, hogy élve megúszd.

jan. 29. 16:31
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Milyen sikert tudna ecsetelni? Azt, hogy nemzetközi statisztikák szerint az EU legkorruptabb, legszegényebb állama lettünk?
jan. 30. 07:33
 19/23 A kérdező kommentje:
#16 Nehogy már én vagy a gyermekem legyen a hibás amiatt hogy nem látja itthon a jövőjét basszus :D én egyébként EÜ-ben szeretnék elhelyezkedni, csak az ismerőseim akik abban dolgoznak lebeszéltek, mert mondják hogy mennyi túlórát nyomnak szegények, nincs idejük élni rendesen, stresszelnek, nem fizetik meg őket, és rámegy a magánéletükre is. Pedig engem maga az EÜ pálya nagyon érdekelne, de ameddig nem áll be változás nem képzem magam afelé, mert nem akarok elpatkolni 45-50 éves szív és érrendszeri problémákban a stressztől meg a kialvatlanságtól, és a folytonos nyomástól. Talán a probléma gyökerét kéne kirángtani a földből jelenleg azt pedig a jelenlegi kormánypárt gyökereztette be meg előtte Gyurcsótány.
jan. 30. 07:38
 20/23 A kérdező kommentje:
#18 Én tisztában vagyok vele, csak akkor nem értem mi oka van az embernek hogy Fidesz szavazó legyen, ha a két szeme is azt mutatja hogy nem jó a helyzet, és a statisztika is évek óta.
jan. 30. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!