Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Siker a Fidesz részére , hohy...

Siker a Fidesz részére , hohy 1.3 million küldték vissza konzultációt?

Figyelt kérdés
[link]
jan. 16. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Persze. A fidesznek siker, mindneki másnak bukás. Így megy ez.
jan. 16. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy küldték vissza annyian...
jan. 16. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Igen, siker. Van min vergődnie megint az agyhalottaknak.
jan. 16. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Hatalmas nagy kamu ez az egész konzultáció, azt mond az0rbán amit akar, senki nem hitelesítette ezeket a számokat. Az is hülye aki visszaküldte meg az is aki elhiszi.
jan. 16. 15:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Én és környezetem mindenki gyújtosnak használta😅
jan. 16. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

#5 Gondolom te meg "a környezeted" amúgy mindig pattogtok, hogy itt diktatúra van meg nincs véleményszabadság és a zorbán egy személyben dönt mindenről. Csak amikor kérdeznek róla, hogy mit is gondolsz az adott kérdésről, akkor meg nem válaszolsz.

Mint az egyszeri hülyegyerek akit hiába kérdez az anyja, hogy mi legyen a kaja, mindig azt mondja rá, hogy mindegy, majd aztán hisztizik ebédnél, hogy neki nem kell a káposztafőzelék.

jan. 16. 15:59
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Én is azzal gyújtottam be a kazánba. Ezzel csak az a baj hogy a disznóbanda ilyen hülyeségekre pazarolja az adófizetők pénzét ahelyett hogy az egészségügyet és az oktatást tennék rendbe valamint a többi égetően fontos területet, de ezek csak a lopáshoz értenek meg a hazudozáshoz.

Remélem hogy 2026-ban elsöpri ezt a tolvaj hazug bandát a Tisza.

jan. 16. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

#6 nem kérdeztek semmit, csak az ostoba komcsik hiszik azt, hogy a konzultáció irányított kérdései, korlátozott válaszos kérdései bármit meg akarnának tudni, a tábor nagyságán túl.

Az idióták pedig azok akik azt hiszik, bárki is megnézi a kitöltött konzultációkat.

jan. 16. 16:10
 9/10 A kérdező kommentje:
6os ha neked ezek az előre megirt kérdések amire válaszok is benne vannak egézségedre. Neked találtak ki.
jan. 16. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
88%
Az én környezetem is gyújtósnak használta
jan. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!