Jönnek hamarosan a milliós fizetések? :D
okt. 4. 21:41
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy jönnek! Bővül a belföldi élelmiszer kínálat is. Újjáépítve a Kelet-Európai piacot népszerű lesz az orosz-ukrán tejtermék, a DaVaj és fogunk üzletelni Szíriával is. Tőlük Tartüs tejet fogunk eggszportálni!
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy itthon ennek rövid időn belül realitása lenne. Illetve ha lesz, az még nagyobb inflációt generálna. Az árak is lekövetnék a fizetéseket. Még legalább 15-20 év mire az átlagember fizetése milliós nagyságrendű lenne (már ha addigra nem vezetjük be az eurót).
Egyébkent Nyugat Európában nem ritkák (forintra átvaltva) a milliós nagyságrendű fizetések. 1 millió ft kb 2500 eur. Szerintem Németországban, Ausztriában, Svájcban, Luxembourgban,Belgiumban Írország tuti van ennyi az átlagfizetés.
8/8 anonim válasza:
Nekem az tetszett Viktor prófétától, "a Kossuth Lajos rádióban", hogy 2030-ra 1 milliós lesz az átlagbér. Szerintem is jó úton vagyunk hozzá! Ilyen infláció mellett lehet hamarabb is elérjük, csak éppen közben az árak is 5x-re emelkednek, vagyis vásárlóerő paritáson mérve még annyit sem fog érni az 1 misi, mint amennyit ma ér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!