A Fidesz el akarja hallgattatni a Transparency Internationalt?
Mráz Ágoston arra szólította fel az Európai bizottságot az Európai parlamentet, a médiát és a közvéleményt, hogy ne hivatkozzanak a TI-re!
Ja, mert a Nézőpont, Századvég, Alapjogokért Központ mindig "igazat mondanak"
"Migráció. Svédország házak robbantgatása, Francia országos lázadások, németeknél"
Amikor a hülye próbál okoskodni. xD
Melyiket csinálta a TI? Hozz szépen bírósági ítéletet, ami kimondta, hogy ők voltak.
Akkor a Fidesz büntetlenül hergelheti az embereket közösségek elleni uszítással, ugraszthat egymással nézeteket, moshatnak pénzt tisztára, és fejlesztheti a választási informatikai rendszert és vándorolhat közpénz a családja zsebébe, valamint a pénzünkből finanszírozhat magának luxus nyaralást!
Háborúval riogatás nem bűncselekmény?
Ami a riogatást illeti, ugyanezért felelősségre vonták a Dél-koreai államfőt és megmozdulások is voltak az országban.
Itthon még semmi nem fenyegeti a Fideszt, mert mindent megtehet magának.
Csak mert a magyar bírói kamara, a rendőrség, a hadsereg mind a kormány kezében van.
A Transparencynek mi köze az LMBTQ-hoz, a migrációhoz és a terrorcselekményhez?
Kérdezem mégegyszer...
Mibe hazudott a Transparency Internationalt???
19: Én már válaszoltam. Leírtam, hogy egyik ilyen szervezet "kutatásának" sem hiszek.
Ha te az egyiket elhiszed, a másikat nem, akkor annak elfogultság vagy ideológia az alapja, nem a tudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!