Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a legutóbbi Nemzeti Konzultáció is sikeres lett?

Figyelt kérdés

Sikerrel zárult a 14. nemzeti konzultáció – jelentette be szerdán tartott sajtótájékoztatóján Hidvéghi Balázs. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a lezárult nemzeti konzultációról elmondta, 1 350 690 ember mondta el a véleményét ezekről a kérdésekről. Rámutatott: a nemzeti konzultáció az egyik legsikeresebb pozitív konzultáció a részvétel tekintetében, amely jól mutatja azt, hogy a magyarok továbbra sem közömbösek az ország ügyeiben.

Elmondása szerint papíralapon 1 188 067-en küldték el a válaszukat, míg az online felületen 162 623 válasz érkezett. – A 11 kérdésre elsöprő többségben 95-99 százalék közötti arányban a kormány javaslatait és álláspontját támogató válaszok születtek – hangsúlyozta.

Pedig hányan fanyalogtak, meg ciccegtek, húzták a szájukat, hogy így vagy úgy nem kell, mennyire fölösleges. Ráadásul a kormány érvényesíteni fogja ezeket a pontokat, egyes intézkedések végrehajtása pedig meg is kezdődött januártól.

ma 12:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
:D :D :D
ma 12:12
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Köszönjük, meg fogod kapni a krumplidat.

Kb. 7,5 M nagykorúból kitöltötte a 20%-a. Hát ez aztán tényleg nagy siker.

A 95-99%-os egyetértés is egyértelmű, a fidesznek azt sem hiszem el, amit kérdez, nem még azt, amit ők számolnak.

ma 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem mondhatott volna picivel többet is, nem? Mondjuk: "papíralapon 7 622 181-en küldték el a válaszukat, míg az online felületen 738 092 válasz érkezett. A 11 kérdésre elsöprő többségben, 98-99 százalék közötti arányban a kormány javaslatait és álláspontját támogató válaszok születtek." Mindjárt jobban hangzik, nem? Ha a konzultáció készítői, elemzői szeretnének komolyabban részesedni a koncból, akkor szerintem legalább ilyen számokat kellett volna kommunikálniuk.
ma 12:14
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Fhú, már hazudni sem mertek nagyobbat? Apad a fidesz?
ma 12:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Minek mondott volna többet? Ennyien töltötték ki, ez nagyon is meggyőző. Próbálj meg te is ilyen konzultációt indítani fontos kérdésekben, aztán megnézheted hányan jeleznének vissza...
ma 12:18
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
A válaszom lényege, lefordítva: kérdező, te komolyan elhiszed, hogy embereket állítanak oda fizetésért, hogy számolják meg, hány propagandakiadvány érkezett vissza, miközben a visszaérkezett propagandakiadványoknak már semmi haszna, jelentősége nincs? Nem lehet, hogy úgy működik, hogy a visszaérkezett "kérdőíveket" simán csak bedobják egy raktárba, majd bemondanak egy hihetőnek tűnő számot?
ma 12:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom róla mint a Budapest féle konzultációról, vagy a Magyar Péter féle szavazz hogy ep képviselő legyek/maradjak dologról. Politikai kommunikációs stratégia ami belső mérésre alkalmas pl hogy felmérje a biztosan szavazók bázisát
ma 12:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljük majd meg egy kávé mellett, jó?

Orbán Viktor

ma 12:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 Én? Nekem nincs több ezer milliárdból fenntartott propaganda-média birodalmam. Ha lenne, hidd el többen jeleznének vissza nekem, már csak azért is, mert valóban fontos kérdéseket tennék fel, nem ilyen kamu baromságokat.
ma 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, ahogy Marika néni büszkén viszi a postára a kitöltött nemzeti konzultációt.

Ismét meg vagyunk mentve.

ma 12:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!